JaJa'Z Latest Stories

Thursday, October 7, 2010

Good Bye But No Good Bye....

Memang rezeki korang lagi la sebab minggu ni bukan minggu penyingkiran..
kalau tak, bye bye la Hong Kong team...

Kali ni next country ke Sri langka Colombo
Kalau sebut je pasal negara Sri langka, dalam Amazing Race America
tak pun dalam TARA, memang la selalu bermasalah dengan pemandu teksi..
mostly diaorang ni mcm desprate sangat nak peserta2 ni naik teksi
then tekan harga kaw2...
pastu dapat plak ngan driver yang tak brapa nak paham bahasa...
memang tention je lah...

Antara task episod kali ni, kena jual kacang kat orang ramai,
kena jahit baju,kena kira ikan kat pasar dan angkut blok2 ais...
memang mencabar minda, fizikal dan mental betullah..
main ngan kena kira2 ni..kalau salah, dah kena kira semula..
tu yang jadi nak bertekak jek...

Dalam banyak2 pasangan TARA kali ni,team laki bini dr Malaysia tu kadang2
macam meluat jek tgk, nak2 kat bini dia tu...
macam semua benda laki dia buat,yang dia plak..sket2

my leg hurt,honey..i can't run honey..it's ok baby

Ek elehhhh..kalau jaja jadi partner dia,mau jaja jerkah jek...
nak masuk sangat, tapi segala kerja bagi kat laki dia...
even task menjahit pun bagi kat laki dia gak...
mujur laki dia pandai gak la bab jahit menjahit ni...

Malaysian team,Ethan ngan Khairi so far so good...
tengok diaorang still ok lagi..gaduh2 pun tak..
hopefully sukses la sampai ke akhirnya...


Jaja'Z: Go Malaysia Go!

2 Beu-T Is Talking:

Lelord said...

alahai bestnya dapat tgk...kat sini cam xde jek. American Next To Model pun yg lama jek ni

Hizami Rahim said...

wah.
rajin tgk TARA ek?
XD

Related Posts with Thumbnails