JaJa'Z Latest Stories

Monday, October 11, 2010

Gatal!!!!!!!

Skang ni tak tau lah kenapa,
bila jaja dah tido time malam..then tetiba terjaga
lepas tu satu badan jaja jadi gatal2..
memula dulu yg jaja perasan,gatal2 kat kepala...habis dalam rambut ni jaja garu..
skang ni dah jd lagi dasyat ..
habis satu badan plak gatal sampai ke muka2 pun gatal gak..

Jaja ni selalu bagi warning kat En Zack

Time saya dah tido,jangan gatai2 nak kacau

Bukan kacau yang 'ehem2' tu ye kengkawan semua
sebab En Zack ni kadang2 time jaja dah tido tu lah dia kejut jaja
semata2 nak tanya

bleh tak abang makan popia simpul ni?
mee goreng ni bleh makan lagi tak?
kenapa laptop tu 'hang' ja ? tlg la tgk kejap!
cuba tgk hp ni kejap,kat mana nak slowkan volume?
Ja, abang lapar..goreng nugget bley???

Adoi la!!!!
tention jek kadang2..kita ni dah la mengantuk,kang kalau dah jaga
susah plak nak tido smula,esok nak kerja lagi....

Bila jaja dah jaga mula la gatal2 tu datang..habis satu muka jaja garu malam tadi
menggaru dengan mata terpejam :p
rasa gatal tu macam merenyam2 jek satu badan..
masalahnya, gatal tu datang time malam jek..siang tak la plak..

Korang rasa2 kenapa ek?

Jaja'Z: Tak menggaru disekolah

10 Beu-T Is Talking:

Suzie said...

i rasa ada benda yg u allergic tak pun cadar u ada pijat...kena jemur tilam kot

Shino said...

setuju dgn suzie 2...xpun, ni kes x mndi mlm ni kt..ahaks...

JaJa'Z said...

kak suzie: jaja nak try tukar cadar..kot2 la cadar tu yang banyak kuman ke..tapi baru lagi tukarnya...takpela..try dulu...

JaJa'Z said...

shino: agak2 la weh..jaja mandi tau..hehhehe

. de baloon. said...

kak.. nape gatal2 tue. kt sekolah kene tahan je la ye :) cian akak. tukar sabun mandi la. kdg2 air kotor. akak kene mandi byk2 kx. hehe kite pn alergic jugak.

JaJa'Z said...

zarith: gatal2 ni time malam je dik..kat sekolah time siang tak plak..mujur jugak..kang puas nak keruk2 depan bebudak..hehheh

Ogy said...

ehmmade hama tak kat tilam...sebur febreze anti bacteria tu...x pun badan jaja berpeluh tak?

JaJa'Z said...

mama: tak penah la plak sembur febreez..badan jaja tak berpeluh..sebab kipas memang hala ke jaja...

Shino said...

ahaha...jgn mare yea jaja..hehe...

JaJa'Z said...

shino: dok ehhhhhhh

Related Posts with Thumbnails