JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, October 12, 2010

Blank Kejap....

Dari semalam jaja dok kerah otak ni bagi keluar idea sket..
seriussss!
tapi tetap jugak tak tau apa menda yang nak di blog kan..
kalau dah banyak cerita tu sampai mencurah2
sampai berentry2 satu hari
kalau dah takde plak, sampai satu apa pun tak tau nak tulis...

Bila idea dah datang,will blog later okeh...

Jaja'Z: 'Ting!'

10 Beu-T Is Talking:

dieya said...

ting tong!

sarah-najwan said...

xpe..jap lgi idea mari..

Ati Masrif said...

takper pi mengajar dulu...lepas tu mesti byk idea..hihi

JaJa'Z said...

dieya: memang tengah ting tong pun ni..

JaJa'Z said...

kak sarah: idea og idea..mai la siniiii

JaJa'Z said...

ati: puas kerah otak ni..tak brapa nak jalan lagi pagi2..

Mamamya said...

haih...sama la kita ni jaja...akak ni lg ler sejak lama 'bercuti' idea pun dah tumpul...t'kebil2 dok fikir apa yg di post kat n3.....

JaJa'Z said...

kak lieya: yang dah lama tak update la mesti banyak idea nak crita..jaja ni yg dok update selalu..sampai habis dah cerita nak bagitau..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Diowang tak rasa skrg tanpa pelajaran nak keje apa nnt.. Zaman akan dtg nak jadi kerani pun koman2 kene STPM nnt.. Sijil SPM nnt zaman akan datang dah sama nilai ngn PMR.. Saba Jaja.. Kadang budak2 skrg ni manja lebih tak pun jenis x mkn saman.. Mitak dijauhkan dr anak2 kita nanti.. Amin!!!

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Opss!! cikgu, saya tersilap.. Komen ni bkn utk entry ni.. Hikhikhik Gelak memalu.. ;op

Related Posts with Thumbnails