JaJa'Z Latest Stories

Sunday, October 10, 2010

Apa Ada Dalam Bakul ?

Wah! seharian semalam jaja tak update blog
bukan sebab malas,bukan sebab takde idea,jaja online jek macam biasa
tapi
tak terupdate jugak blog ni.hehehhe

Bila weekend jek, maknanya...
time to update my vegie basket :p
sayur2 dr minggu lepas yang agak2 terkulai layu dan dah terkecut2 tu
kita humban kan jek ke tong sampah :p

Semalam time jaja ke pasar,dalam kepala ni dah set nak masak
kari ikan on saturday dan paprik sotong untuk hari ahad nya plak
jadinya, ini lah yang perlu ada dalam vegie basket jaja
nampak segar2 jek sayur ni kan ?

Kari ikan bawal dan ikan cencaru bakar dah selamat jaja buat semalam
tengah hari ni nak prepare untuk paprik sotong plak..

Apa menu korang untuk hari ni?

Jaja'Z: Lama dapur tak berasap

8 Beu-T Is Talking:

Honeyvsbee said...

Ari ni masak cekodoq je. .tgh hari p mkn kenduri. .hehex. .cuti masak ni. .

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

masak paprik sedap tu...

JaJa'Z said...

honey: jaja takde kenduri pu..hehhe masak je la...

JaJa'Z said...

leily: menu biasa2 je tu...ulang menda yg sama jek skang ni...

sarah-najwan said...

hari ini nk masak sotong goreng ngan kobis+ sup sayur+ayam pedas..tu je..hik hik..

JaJa'Z said...

kak sarah: sedap tu....hantar sepiring ek...

Danial Ikhwan Jaafar said...

hari ni menu masakan saya kangkong belacan, ikan goreng berlada, dan siput sedut masak lemak.

dalam mimpi je la. whahahaha! mak yang masakkan.

wah, kak ja punya tema masakan weekend ni masakan laut. menarik! ;)

JaJa'Z said...

siput seduttt?? wallah..best tu menyedut..jangan tersedak dah la ek Dan...akak memang selalu masak menda2 seafood ni..jarang2 sekali la masak ayam ngan daging...

Related Posts with Thumbnails