JaJa'Z Latest Stories

Saturday, September 4, 2010

Yang WAJIB Dah Settle!

Alhamdulillah
2 hari lepas En Zack dah selamat buat bayaran zakat..
tak la mahal mana pun RM7 jek sorang
yang penting,menda2 yang WAJIB ni kena didahulukan dulu
jangan dok berbelanja sakan tapi yang wajib dilupakan
mana2 rakan2 blogger yang blom buat bayaran zakat fitrah tu
jangan lupa bayar okey...

Untuk iftar semalam
still jaja malas nak masak nasi lagi,jemu amat dah makan nasi bulan puasa ni
lama dah tak makan mee kari
jadinya tu je la menu kitorang untuk berbuka semalam

Mee Kari

bahan2 kuah memang meriah
ada ayam,udang,fishball,fishcake,tahu kembong,carrot,sawi ngan telur puyoh
jaja pun pass semangkok ke Kak Zah
dan sebagai balasan, merasa la kitorang gulai daging rusa sebagai bekal bersahur pagi td..

Untuk rakan2 blogger yang dah mula plan nak balik kampung berhari raya
hati2 masa memandu okeh, semoga selamat sampai ke kampung halaman
masing2...

Jaja'Z: Raya ke 3 baru balik Perak..

8 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

jaja..minta resepi mee kari..uwaaa...

JaJa'Z said...

honey..nak ke?

::Azura Rahman:: said...

jajaaaaaaaaaaaaa... giler kentang wei.. sama laa menu kite.. tp akk x sempat nk snap... rugi betol x snap.. kalu dak leh letak pinggan sebelah2.. ekeke..

JaJa'Z said...

kak zura: sama la pulokkkkk..hehehhe boring makan nasi dah kak...tak daya dah nak telan nasi..sahur pun zack je makan nasi..jaja perabis mee kari jek..

Danial Ikhwan Jaafar said...

mantap ah kak ja. haha mee kari tu. berapa hari dah tak me'nasi'kan diri anda? XP

Lelord said...

alamak dappnya mee kari...x sbau nak balik ni

JaJa'Z said...

danial: 4 hari hokeyyyyyy!

JaJa'Z said...

lelord: balik masia nanti..masak la apa2 yang teringin ek..

Related Posts with Thumbnails