JaJa'Z Latest Stories

Saturday, September 4, 2010

Ni Yang Malas Ni....

Lega dah!
takde dah stok kuih raya yang tak dapat lagi..tak kuasa dah nak membayar
En Zack awal2 lagi dan warning!!

kuih raya jangan nak beli banyak2 sangat..beli banyak pastu buang jek

Ye lah bang oiiii

Jadinya tahun ni jaja just beli ala kadar jek..
kalau tengok jek memang belaka2 berkenan..asal lawa jek teringin nak beli
tapi rasanya sama je belaka2..

Kuih muih ada jaja beli dalam 3 jenis jek
yang lain2 tu beli kerepek pisang,popia manis ngan popia simpul

popia simpul ni selalunya memang tak tahan sampai ke hari raya
berhantu betul la kalau dah mengadap
macam mana la tak habis awal kan..tiap kali blogging je
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ada popia simpul kat sebelah!

Memang sah! tak sempat tunggu raya la nampak gayanya....
hehehheheh

Jaja'Z: Makan baca bismillah..

10 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

heheheh
beli la lagi. kalau beli banyak boleh habis, takpe. hahah XD

diana said...

betul tu..
biskut raye ni
yang buat seronok beli
pasal dia cantik2 je..
bukan sedap mana pun..
rase semua sama je..
buat dengan budak2
di buang2 je ke tanah..
rugi..

honey amour said...

huhu..sib baik honey tak pernah beli kuih raya...:)

Hizami Rahim said...

hehe.
tahu takpe.
kalau beskot yang sodap siriyes habis cepat.
:)

dieya said...

time kecik2 dulu my mum pun bising kuih raya belum sempat raya dah habis setengah balang. especially kuih popia kecik yg tersangat leceh nak buat.. sekali ngappp kejap je habis!

JaJa'Z said...

danial: popia simpul ni akak selalu tempah..kalau habis, mana orang nak buat dah..kalau nak beli takut inti tak sedap...tu yg cepat je habis kuih ni..

JaJa'Z said...

diana: i bet u..kuih raya jaja makan hanya hari pertama jek..lepas2 tu tak teringin nak rasa dah...

JaJa'Z said...

honey: buat ke kuih raya? caya lahh..jaja tak reti....

JaJa'Z said...

hizami: yang sedap mmg la cepat habis dik oiii...yang tak brapa nak sedap..berkurun2 dok dalam balang...

JaJa'Z said...

dieya: dedulu kalau balik kg akak selalu sorok almon london kat tempat lain..sebab sepupu ramai laki..sekali ngap habis sebalang , tak sempat nak tunggu raya...

Related Posts with Thumbnails