JaJa'Z Latest Stories

Thursday, September 23, 2010

Time Potluck Pagi Tadi...

Potluck kali ni tema kecil kecilan jek..
kalau dah kata kecil kecilan..maknanya yang terlibat hanya cikgu2 pompuan je la
sesaja je nak buat makan2
walaupun tema kecil kecilan, tapi banyak gak makanan yang ada
ada yang bawak lontong, serunding daging,meehun and kueh tiaw goreng
nasi berlauk siap bersambal tempoyak lagi...
kek,buah-buahan....
memang kenyang la..sampai ke tengah hari kitorang makan...
dan yang ni yang jaja bawak untuk potluck pagi tadi..
just bawak yg simple2 jek..
mood malas nak masak lagi

jom lah layan gambo2 time potluck tadi..


time potluck jaja mmg suka amik gambo Kak pah ni..
hahahhaha
pastu jaja men'jaja' gambo dia kat fb..hahaha

kek coklat kukus yang mabelessss
lastly mesti la ada yours truely kan....

Jaja'Z: Rabu depan potluck besar plak..nak bawa apa ek..?

13 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

wah...biasanya ade lebih tak? dan kalau ade lebih, ada bagi kat students? heheh =P

suamihanyisterizuki said...

beshnye kek coklat itu...nyumnyum

JaJa'Z said...

Danial: kalau kecil kecilan selalunya takde lebih..kalau yang besar2an selalunya ada jugak lebih dan cikgu2 akak tapau la..untuk bebudak memang tak bagi la...

JaJa'Z said...

hany: memang sedap sangatttttt

Izan Ishak said...

alahai...menggodanya kek cekelet tu...nak sket~

JaJa'Z said...

izan: selamat dah masuk perutttt

dieya said...

dlm banyak2 tu lauk k jaja paling menarik.. if me i will attack yg tu dulu, coz yg lain tu mcm biasa jek.. hehehe!

nx week ada pot luck raya kat ofc. tapi takleh join coz kena gi training. kalu join pun just contribute duit kat kakak2 yg pandai masak mintak diorg buat lebih ;-)

JaJa'Z said...

dieya: sebab akak buat menu simple2 jek..ada yang amik meehun makan dengan scrambel egg akak buat tu jek...yang lain2 tu semua lauk2 makan ngan nasi..akak malas la nak makan nasi pagi2 buta sangat...

takpe, kalau dieya tak gi pun , bagi je duit kat diaorang..untuk beli apa2 yang patut...

next week dengar bunyi mcm ada potluck besar2an plak..tak tau la nak bawak apa..

sop said...

best best! :)

JaJa'Z said...

hai sop!!!

::Azura Rahman:: said...

saper wat choc cake tu.. serius nmpk sedap... mntk resepi ye.. ekeke..

JaJa'Z said...

kzura: ada cikgu sek ni buat..tapi yg ni jenis kukus..buat dr tepung segera..memang ada jual kat taman jaja ni..just tambah minyak, telor and susu..nak ke? hehhe

. de baloon. said...

sedapnye..
hehe
kak, best x jd cikgu?? ;)

Related Posts with Thumbnails