JaJa'Z Latest Stories

Friday, September 24, 2010

Jenjalan Ke Nursery....

AaaaUUUWWWWWWWWWwwwwww......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
CAKKKKKK!
Haiii......malam baru jaja ada mood nak update blog ni..
maklum la kat umah ni siang tadi seharian blackout!
panas nya toksah cakap la kan...

Dari pagi td masa dok iron baju nak pi sekolah jaja dok heran
pasal apa la lampu dok terkedip2 lampu kejap cerah kejap malap
kipas plak kejap laju kejap slow..
ingat kan biasa2 je lah..
last2 dapat msg dr en zack masa kat sekolah...
dia cakap elektrik ada memula, tapi kipas pusing mcm slow kemain
and last2 terus elektrik takde..
dah macam kena simptom kurang elektrik
ingat kan umah jaja jek, rupa2nya satu fasa ni jadi mcm tu
dan mujur jugak en zack cepat2 tutup segala suis..
jiran jaja rosak radio dan kak zah plak sampai rosak peti ais..
mujur la kat umah jaja ni okeh jek...

Ish.! pjg plak jaja explain..padahal nak citer menda lain tadi
hehhehe

Skang ni kitorang laki bini tengah nak menghias semula pokok2 kat
porch keta tu..
susunan dah tak brapa menarik dah
lepas dah tgk kat umah sedara baru ni..kitorang teringin plak
nak wujudkan satu hiasan pokok dalam air
macam ni...
dan dalam tu plak letak anak2 ikan gapi...
hehhehe

Jadinya 3 hari lepas, kitorang laki bini ke nursery dan dapat la
sebijik tempayan dan pokok air tu..
susah benornya nak dapatkan pokok air..tak semua nursery ada jual pokok tu..

dan skang pokok air tu dah siap ada kat depan umah...
Nak tengok????

Esok je lah jaja tunjuk okey :p

Jaja'Z: Tengok pokok2 ni sejuk jek mata...

6 Beu-T Is Talking:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

wahhhhhhhhh.....
tak sabornya nak temgok hasil dr en zack sendiri

psst...tang elektrik tu kan...mmg kat mana2 problem...

JaJa'Z said...

hai ayu..lama ayu tak menjengah kat blog jaja kan....esok jaja tunjuk okeh...

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak sabar gak..hehehe

JaJa'Z said...

hawa: biasa2 je lah dik..bukan lawa sangat pun..hehhehe

honey amour said...

nak simpan mcm tu kat dalam rumah..ok dok??? heheheee

JaJa'Z said...

honey: kat dalam umah pun lawa gak...sebab pokok ni takyah nak siram2..make sure dak qistina tak main2 ngan ikan dlm tu dah la.hehhe

Related Posts with Thumbnails