JaJa'Z Latest Stories

Saturday, September 25, 2010

Pokok Air...

Adoi la...
Capek! capek...tapi seronok...
jaja hari ni takde la buat open house..
tapi ada beberapa kawan dan cikgu2 sek yang nak dtg umah
jadinya takkan dtg nak makan kuih raya je kan..kena la masak2 sket...
tapi mlm ni tak larat dah rasanya nak update entri banyak2..
esok2 la ek jaja story mory kat korang semua..

Ni jaja just nak tayang pokok air yang En Zack ngan jaja beli bebaru ni..
air kat dalam tu tengah nak menjernih..
anak2 ikan gapi pun ada dah lima enam ekor kat dalam tuh jaja letak..
simple jek..nanti2 nak tambah pokok kiambang plak...
bunga pokok air ni pun baru nak bercambah yang baru..
harap2 lepas ni makin subur lah yek..


Jaja'Z: Tuan tanahnya lama dah subur badan :p

2 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

wah.
nak tengok ikan gapi tu boleh?
huhu~

JaJa'Z said...

zami: kalau akak ni ada camera canggih bleh la akak amik gambo ikan tu jelas2..camera cikai je dik...nanti akak try ek..

Related Posts with Thumbnails