JaJa'Z Latest Stories

Sunday, September 26, 2010

Kunjungan Dr Kengkawan...

Semalam walaupun bukan jaja buat open house
tapi tetamu yang datang sampai ke malam
alhamdulillah...
Jaja just memenuhi permintaan member2 yang nak dtg berkunjung ke rumah
nak buat open house tu rasanya still tak mampu nak handle lagi
tapi tak tau lah kan kot2 esok2 lusa terbuat plak ke...
hehhehe

Jaja just masak yang simple2 jek..repeated recipe...
kenapa repeated? sebab kepala malas nak pk menda2 lain
yang bleh dimasak hehhehe
dasar pemalas punya orang kan...
Ni x-skulmate jaja..yanie
Orang baru bertunang..datang bawak tunangnya berjalan.. :p
trip kedua dr cikgu2 sek jaja
thanks to Kak An, Sha ngan Shida
tak sempat nak snap gambo lebih2..memasing bz makan

Tengah bz2 makan, family Rina plak sampai
terus jaja kelam kabut melayan tetamu, sampai tak sempat nak amik gambo dah

Malam nya plak,family jiran depan umah sekeluarga datang ziarah
alhamdulillah..selesai segala masakkan jaja semalam...
takde la orang kata membazirkan.hehehhe
Menu biasa2 jek...
first time dalam idup ni..pi celur meehun jadi kuning
asyik2 putih je kan..kali ni buat stail kuning plak..baru la best....

Nak tgk menu and resipi nya??
Next entri la ek...

Jaja'Z: Terasa lagi kesedapan sup tu.. Ceit!

12 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

nape x buat warna biru ke merah ke?
haha~
:)

JaJa'Z said...

zami: tu dah luar dr tabii tu dik..hehhehe tak kena la plak dengan selera biasa kita ni kalau buat warna2 gitu

soclose2213 said...

mmmm sedap...

Lelord said...

hehehh wat bihun sup ek

sarah-najwan said...

rumah kt mane jaja?..meh akak pi serbu ngan askar4 akak ni..ki3

JaJa'Z said...

kak lela: tu jek yg pandai..hehhehe

JaJa'Z said...

soclose: heheh sedapppppp

Sarazaqea said...

hai :) mane ade menu biasa biasa laaaa.... terus lapar bile tengok yellowbihun tu... sedapnyeeeeee :D boleh beniage ni ...

JaJa'Z said...

sarah najwan: kat tmn tunas mahkota batu 11..mai la..hehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

meriah lagi rumah akak ek...masih dalam bulan raya...hehe

JaJa'Z said...

sara: sara orang keberapa belas dah cakap bleh buka kedai..buat niaga heheh

JaJa'Z said...

hawa: selagi tak habis syawal..macam ni la dik..

Related Posts with Thumbnails