JaJa'Z Latest Stories

Monday, September 27, 2010

Nickname Kat FB Yang Tak Bleh Blah!!!

Jaja rasa memang wajar sangat la jaja buka acct FB yang lain
khas untuk student2 ngan x-student2 jaja
kalau la bercampur aduk dengan yang private
jaja rasa mau serabut dengan status ntah2 apa2 bebudak ni letak..
dengan ayat tunggang langgang,dengan tulisan bercampur aduk,
dengan bahasa sesingkat2 bahasa yang diaorang guna
dan yang tak bleh tahan sangat...
nickname diaorang tu...

Kekadang tgk rasa nak tergelak je...
Ni antara beberapa orang yang jaja sempat snap

Giler poyo!











Ada tu guna nick Jalak Lentengla,pengasah pensel la,vespa buruk la
macam2 lagi la..
Jaja ni anak murid dah beribu,puas nak tanya sapa..
tapi kalau malas sangat..jaja accept je segala request bebudak ni...
dah la guna gambo profile mengarut2..
kan senang guna nama sendiri,gambo muka sendiri..
takde la cikgu korang ni tertanya2 sapa..

tapi mujur gak takde anak murid yang tau pasal blog ni...
LEGA!!!

Jaja'Z: Nama sendiri jugak best!

7 Beu-T Is Talking:

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Hihihihi lawak tul nick depa.. Budak2 ler katakan.. Hehehehe

Lelord said...

ekekekkee macam2 nick

JaJa'Z said...

ibu aqil: bebudak..gitu la...

JaJa'Z said...

kak lela: tu la pasal..kreative kemain...

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

hehehhe. terlebih kreatif nama dorang nie sis~ hehehe. kalu ada anak murid sis yang tau pasal belog nie, mesti kecoh punya la tu! hehhehehe.

azah abu samah said...
This comment has been removed by the author.
azah abu samah said...

haaaa cikgu.... sy slh sorg ex student cikgu yg dh tau... owhhhh kantoi... heee :D ... nasib baik nama sy kt FB blh bla hehehehe.... klu x famous jp gmbr kt FB naik kt blog cikgu.... :)

Related Posts with Thumbnails