JaJa'Z Latest Stories

Monday, September 20, 2010

Melayan Bekas Anak2 Murid Bertandang...

Dari hari jumaat lagi x-students jaja ni dah bz msg tanya bila bleh datang beraya
dah lama jaja tak jumpa diaorang,
muka masing2 pun dah nampak makin dewasa...
Am,Faris,Fahimi ngan Aus
Kalau jaja bleh senaraikan pelajar2 terbaik jaja..diaorang ni lah antara orangnya
x-students ict jaja spm tahun 2008
ni antara bebudak yang bleh diharap buat kerja, yang boleh buat kerja
tanpa disuruh dan yang paling ringan tulang bila kena setup pc2 kat makmal...

Am amik form 6,Faris dah kerja,fahimi kat UITM Jengka,Aus kat Politeknik Ktn
alhamdulillah..at least masing2 tak la melangut mengabiskan duit mak bapak jek
agaknya tahun depan memasing dah habis belajar
datang dengan title yang berbeza plak
ntah2 nanti datang bawak isteri plak... hehhehe

Bila bebudak ni cakap nak datang beraya,mula la jaja terpk apa yang nak dimasak
takkan bebudak ni datang penat2 jaja jamu kuih raya je kan..

perah punya perah otak..
last2 jaja buat

Mee Sup Tulang
Lebih dr 2 jam jaja merebus tulang2 ni..maklumla, takde pressure cooker
but end up..sup tersangat la mabelesnyaaaaaa
Untuk sup jaja beli sekilo tulang ngan setengah kilo daging..
Kemain dasyat bebudak ni 'mengekah' tulang..
tambah plak dengan sambal kicap yang memang pedas amat..
sampai meleleh2 air idung si Aus tu..merah2 muka menahan pedas..
hehehhe

To all my student, thanks sudi datang umah cikgu
Insyallah..tahun depan kita jumpa lagi okeh..

Jaja'Z: Banyak makan daging semalam!!!

13 Beu-T Is Talking:

diana said...

uih...sup tulang..
sedap tu..
makan dengan roti pun best..

JaJa'Z said...

uish diana..akak sampai ke malam mencekik tulang2 tu....rugiiiii

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah sedapnye...menu..rajin mreka datang...heheh

JaJa'Z said...

hawa: student2 kesayangan..memang la dialu2kan..hehhe..hawa...blog hawa akak tak bleh buka..malware detected...kena dr blog kak hanielieza...

Nur Hawa Mohd Zin said...

la yeke kak? macam mana blh berlaku ek> aduh..nak wat ape ni

Danial Ikhwan Jaafar said...

mantap ah kak ja. sedap pekena tu kalau time2 hujan ni. hehehe =P

JaJa'Z said...

hawa..sat akak check ek...detected dr mana...

JaJa'Z said...

hawa: tlg remove blog www.orangmuo.blogspot.com dr blog list hawa..malware detect dr blog tu.,..

JaJa'Z said...

Dan: hujan ke sana? puas akak nak menghabiskan seperiuk ngan en zack smalam...tapi memang syok la tibai tulang2 tu..bila la akak nak pi umah che ar ek..tak buat open house ke?

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe dah delete dah kak...tq kak..tapi nape ye? hehe...pandai akak cari punca masalah tu..tq so much

Lelord said...

best ke sup tulang...akak mmg x penah nak cuba. hahahha kalau MIL wat sup tulang darling pas yg dagung jek kat kaka. Tp dia kata mmg sedap sup tulang. Pasni nak cumasup tulang camel la

JaJa'Z said...

hawa: bila kuar nitoce malware detected tu..dia akan tulis nama blog yang detect malware tu..sebab tu akak tau...

JaJa'Z said...

kak lela: tulang kalau buat sup lagi sedap dr setakat letak daging jek...kuah akan jd lagi manis...kalau rebus lama2 lagi best...try la buat...tulang camel tak pernah plak jaja try..heheh

Related Posts with Thumbnails