JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, September 8, 2010

Demam Balik Kampung !

Jaja rasa hari ni serata lebuh raya kat Malaysia ni
memang dah start sesak
tak kira la yang menghala ke utara,selatan timur atau ke barat

Kebanyakkan member dan sedara2 jaja pun dah start balik hari ni jugak
ni la part yang tak best nya bila beraya kat Kuantan dulu
suasana balik kampung tu tak terasa sangat
maklumla umah MIL sekangkang kera jek dr umah sendiri
just menanti ipar2 duai je lah yang insyallah sampai petang ni dan esok

Kalau beraya ke Perak
mesti jaja bz nak packing2 baju,packing2 kuih raya,dok bz2 plan
nak balik kampung kul brapa..pastu bersesak2 sekali dengan orang2 lain kat highway
wuishhh!
sangat la syok nya

Insyallah, tahun ni hari raya kedua baru jaja dan En Zack balik ke Perak
memang excited sangat sebab dah lama tak jumpa mama
dan jaja pun siap2 dah request nak makan nasi impit dengan kari daging
tak kira la raya keberapa sekali pun...
^___~

Untuk member2 blogger sekalian
hati2 semasa memandu pulang ke kampung
semoga selamat sampai ke destinasi okey...

Jaja'Z: Bila nak gi basuh kereta ni...


5 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

hati-hati balik kampung ye kak...

JaJa'Z said...

blom lagi la dik..hehhe..raya ke dua nanti..

dieya said...

ramai orh pakat balik kg hari ni. ofis dah makin lengang. esok lagi laa lengang. i'm only going home 2moro, half day ofis tutup, takyah amik leave.

wah k jaja nnt kena masak utk sambut ipar duai pulang ke kuantan ke?

A.I said...

slamat hari raye jaja (^_^)

Aida Rezuan said...

Jaja,
Akak nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri dan Maaz Zahir Batin ye. Travel safe nanti. Selamat bercuti dan bergumbira!

Related Posts with Thumbnails