JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, September 21, 2010

Beraya Di Perak Plak..~ Jaja's Side..

Time ni dah raya ke 5
baru la kitorang semua sempat nak snap gambo satu family
dah kebetulan semuanya ada
sebab kekadang jaja tak sempat nak jumpa adik kedua jaja time raya
Ni lah dia family kecik jaja
we all 3 beradik jek
anak2 sedara pun baru ada dua orang and becomming soon lagi sorang
insyallah next year
Kitorang semua dah pakai baju santai2 jek, jaja pun dah tak kuasa
nak pakai baju raya dah hehehhe
Ni ayah ngan mama jaja
Family adik kedua jaja
Qasyi si ultraman Cosmos,Najib,Ain ngan si Fatin tembammmmmm
korang jgn tak caya tau..si Fatin tu dah 2okg lebih dah tu..
padahal baru 4 tahun
nak dukong pun kus semangatttttt...
bak kata En Zack...mau rabak pinggang abang dukong Fatin
The siblingssssss
Najib ,Jaja,Syahrul adik bongsu yang kering!!!!
MAna sah kalau takde SWEET Couple ni!!!!
sila abaikan kusyen mama yang dah rabak dirobek sikucing2 brengset kat umah tu
hehhehe
Ayah and Paksu melayan anak2 sedara...
4 orang jek pompuan dlm family ni....
last sekali!!!!
Si CUTE jaja and Si TEMBAM Fatin
kan kan kan????

Jaja'Z: Miss my mama...

8 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

hubby akak pakai short.... :) macam spoil gambar jerk..akak cute

JaJa'Z said...

hawa: bukan short sebenarnya..seluar tu paras bawah betis...kitorang nak keluar sebenarnya time tu..sebab tu semua pakai baju santai2 jek..

aZaMieTa said...

baju santai2 ni akak sedondon dgn mr. z =)

akak sorang pompuan eh. tengah2 plak tu. abg dgn adik akak tinggi ek. akak jek comel =)

JaJa'Z said...

azamieta: kebetulan plak sedondon dik..hehhehe

a'ah akak sorang je yang pompuan..akak yang sulong la dik..adik laki semua tinggi2...

Nur Hawa Mohd Zin said...

ape2 pun akak sedondon...hehehhe...

JaJa'Z said...

tu yang penting hawa...

sweetie2010.blogspot said...

sweet couple serba merah...sehati sejiwa

Danial Ikhwan Jaafar said...

laaa..ingat sape tengah tu, syahrul ke?? tinggi melangit, kurus giler! sape lagi tinggi, die ke zul adik saya eh? LOL main bertanding plak.
ish...lain bebenor syahrul haha
abang najib jumpe malam raya tu. hehe, maintain cool je. =)
pak long ngan mak long tak dan jumpe. nanti kot gi kuantan.

Related Posts with Thumbnails