JaJa'Z Latest Stories

Monday, August 9, 2010

Video 'Membalas' Dari Khairuddin Untuk Mak Nya plak...

Assalamualaikum
Good Morning Semua!

What a wonderful day..
semua orang gi kerja, gi sekolah tapi we all plak cuti
huhuhuuuuu
takdelah, actually hari ni jaja cuti sebab semalam dah penat seharian bersukan...
dapat la rest satu hari nak hilangkan penat lelah...

Korang ingat tak lagi pasal entry funny video klip by Khairuddin's mom tu
ramai orang dok berteka-teki
sampai ada yang kata, tu video untuk raya nanti
Alih2
Semalam masa dok jenguk blog sepupu jaja Danial
baru la jaja dapat jawapannya..makan terjawab la persoalan siapa Khairuddin tu!
Dan kali ni Khairuddin sendiri siap buat video 'membalas' untuk mak dia plak..
hehhehe
lawak betul la...
sebenar2nya, ni adalah video promo untuk mempromosikan new prepaid card
dari Alliance Bank ~ You:nique Prepaid card...
sesapa yang nak tau lebih lanjut, bleh la ke

Dan ni lah video dari si anak plak untuk mak nya..




4 Beu-T Is Talking:

dieya said...

laa iklan rupanya! cehhh!
siap ada peraduan lagi.. k jaja takmo masuk ke? untung2 bleh dpt RM 3,000 prepaid card.

JaJa'Z said...

dieya: tu lah, iklan rupanya..akak dah agak dah..takkan la mak2 nak buat video gitu kan..hehhe

akak nak masuk?? emm..pk banyak kali kot wpun lumayan..

~anna&anuar~ said...

alololooooo... kiut jek anak nye punnnnn.... haaaaiihh....

nak masuk ke kak jaja?? mcm x sanggup jekk.. hehehe...

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha! hampeh kan, nak promote kad prepaid rupanye. tapi menarik gak approach yang digunakan. kreatif orang sekarang..

Related Posts with Thumbnails