JaJa'Z Latest Stories

Saturday, August 7, 2010

Maero Attack :Apa Kenangan Korang Pasal Citer ni ??

Kenangan Kenangan....
time tu jaja baru darjah 4..memang fenomena betul lah...
mana2 je pergi semua orang dok main bola tampar
bola sepak tukar jadi bola tampar,pokok bunga pagar pun terus tukar jadi net
nak main bola tampar
hehheheh


Apa kenangan korang semua pasal citer maero Attack ni???
nak tau tak, punya la jaja ni ngok ngek..jaja siap percaya lagi time tu
ingatkan betul2 la bleh spike sampai pusing2 berputar2 tu
hehehhe
padahal..nak melompat tinggi2 pun tak lepas..
hehheheh

12 Beu-T Is Talking:

Ogy said...

hahaha dulu2 mmg tunggu je cerita ni depan tv....cerita ni dgn cerita peramugari tu...apa ntah nama ceritanya...mama pun mati2 percaya main bola tampar ni mcm tu..rupa2nya kena kelentong yek...

JaJa'Z said...

mamagee: citer pramugari tu citer chiaki..yang tanga dia pakai sarung hitam tu kan...best kan...

Danial Ikhwan Jaafar said...

haha nampak sangat masih lagi kecik time tu. tak ingat la. ingatnye power rangers, jetman, maskman. LOL

Lelord said...

ekekekekekeke mmg suke citer ni dulu. dh le siaran ptg..kena g skolah agama lak tu. Hmmm time ni la excuse ckp ngan ustazah ade training netball. Mmg la ade training kan..time xde training pun ckp ade jugak bleh

JaJa'Z said...

danial: kalau akak pun darjah 4..danial memang la kecik lagi..mana ingat apa2 citer tu..

JaJa'Z said...

lelord: jaja pun sama la...hehhe manjang ada latihan sukan...

TopsyTurvyMum said...

Imbas kenangan betul! Akak dengar lagu tu sambil nyanyi ikut lirik melayu yg diorg reka tu.. hahaha..still ingat lagi!

Thanks for sharing Jaja:)

dieya said...

owh mmg sangat ingat cerita ni! my mum marah2 coz tengok cerita mengarut sampai takmo gi sekolah agama.. guess i'm not the only one here! :-D

when my mum said that "mana ada org main bola tampar macam tu" siap tak percaya lagi. bila tengok rancangan sukan baru sedar.. owh sudah ditipu dek drama jepun!

jom k jaja, kita buat somersault berpusing!

Suzie said...

citer yg paling diingati..yup2 masa tu sekolah rendah n ktorg siap ada team n tagline sbb nak main bola tampar ni..haha..

JaJa'Z said...

TTM: ahahha..a'ah kan kak..time tu nyanyi ntah apa punya lah nak sama dengan lagu citer tu..

JaJa'Z said...

dieya: time tu memang ramai yang ponteng sekolah agama..hehhe kalau gi pun sah2 nak balik terus cepat kan...

betul la..akak pun percaya teknik tu ada..rupanya memang kita tertipu..hehhe

JaJa'Z said...

kak suzie: hehheh..wah! siap ada tagline...kak suzie spike tak?

Related Posts with Thumbnails