JaJa'Z Latest Stories

Saturday, August 28, 2010

Time To Jadi 'Lori Majlis Perbandaran'

Bila tak beli apa2 kat pasar ramadhan,malam2 lepas balik terawikh
mula la berkedut2 muka cakap lapar..

Tapi bila ada beli makanan dia buat tak tau plak...
balik2 bini dia ni jugak la yang tukang perabis
pastu berat badan pun naik..
mana tak nya
asyik dok jadi 'Lori majlis perbandaran' jek
kena telan apa2 yang tak habis lagi...

abang..abang....MAKAN!!

Jaja'Z: Membazir itu amalan Syaitan...

6 Beu-T Is Talking:

ijad said...

selamat ber puasa..

Hizami Rahim said...

wah.
kerja sambilan ke cikgu jaja?
hehe.
gurau.
:)

JaJa'Z said...

ijad: tq :p

JaJa'Z said...

zami: haip!! nak kena ni!!!

dieya said...

kat rumah dieya my mum laa jadi lori bandaraya. but lately dia pun dah mengurangkan aktiviti pembersihan coz dia tgh gigih nak diet :-)

JaJa'Z said...

dieya: akak pun tak perabis semua..sebab akak tau dia akan makan jugak tapi lewat2 malam sket la..tau2 bangun pagi nak saur, menda2 tu licin dahhhh

Related Posts with Thumbnails