JaJa'Z Latest Stories

Monday, August 30, 2010

Tak Lalu Dah Tengok Nasi....

Korang pernah tak rasa..
sampai satu tahap korang memang dah tak lalu dah nak makan nasi
berbuka nasi..bersahur nasi...

Jadinya jaja plan nak try masak mee goreng jek hari ni
buat yang senang2 jek..malas nak susah2kan diri nak buat
masakkan mee yang berkuah2 plak..
leceh nak pk kuah2nya lagi...

Belek punya belek resepi2 mee kat blog En Mat Gebu
last2 jaja decide nak buat mee goreng basah jek

(Pic belas ehsan dr blog En Mat Gebu..mintak halal yek)

Tengok gambar pun dah nampak menyelerakan , betul dak??

Untuk resepi nya korang bleh klik kat

Jaja'Z: Suka mee kari...

2 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

uits.
zami pun dah tak lalu tgk nasi.
:)

JaJa'Z said...

zami: tu la pasal...tak daya dah makan nasi..

Related Posts with Thumbnails