JaJa'Z Latest Stories

Sunday, August 29, 2010

SimplySiti : Anyone????

Selama produk ni dok dipromote kat tv tak pernah plak jaja
try nak tengok ke, nak beli ke...
walaupun pemiliknya si Siti Nurhaliza tu...

Ramai orang dok perkatakan tentang produk2 dr Simplysiti ni
tapi nya asal jaja ke Watson jek memang selalu tak ingat nak belek2
produk2 dia..

Last thursday masa jaja ngan En Zack ke Ktn Parade
sempat la jaja jengah ke Watson
and ada la jaja belek2 barang2 keluaran Simplysiti ni

Jaja takde la berminat nak try produk skin care dia
just suka belek produk2 kecantikkan jek..
Tang lipstic tu menarik jugak kan...
cuma jaja tak sure lipstic SimplySiti ni jenis moist or matte
sebabnya jaja ni kureng sket kalau lipstic2 yang moist colour ni
cepat sangat hilangnya...
Rupa2nya setiap jenis warna lipstic tu siap ada selit nama2 lagu
Siti Norhaliza lagi
lepas ku belek2, yang sesuai dek mata jaja ni
LC17 ~ Hati Berbisik

Hati berbisik la plak kan..
hahhahaha

tapi tak plak jaja tibai satu lipstic tu sebabnya
baru lagi jaja beli lipstic Revlon
jaja ni bukannya jenis beli banyak2 warna lipstic..
bila lipstic lama dah 'gondol' baru la jaja beli yang baru...

Insyallah, bila Mauvi Night dah habis, bleh la jaja tukar ke
Hati Berbisik plak
hehhehe

Jaja'Z: Bukan bibir mcm Angelina Jolie!

8 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

pssst...
nak bisik ni.
huhu.
:)

JaJa'Z said...

zami: ish..nak kena mamat sorang ni...mai sini nak jerit..hehhe

diana said...

sama la dengan saye,
guna sampai habis baru beli lain..
sebabnye pakai satu kaler je..
nak pakai banyak2 kaler tak berani lak.
takut beli2 macam tak serasi je kan..
dah rugi..

dieya said...

teringin nak try product simply siti, tapi tak ter try sampai sekarang. masa mula2 keluar sampai sold out tu! kalau k jaja try bagitau ye best ke tak.

JaJa'Z said...

diana: a'ah.kita sama la..tak suka beli banyak2..satu lagi tak suka beli guna ikut catalog..sebab selalu warnanya tak sama dengan yg real..

JaJa'Z said...

dieya: setakat cosmetic maybe ok..kalau skin care produk tak terpk plak nak guna...nanti2 la akak try..kang terlebih lawa dr ct, puas plak en zack..hehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

raya ni nak cube pakai simply siti..hehe..adakah sama cam siti..lalalal

JaJa'Z said...

hawa: kalau jd sama..akak bawak wartawan metro datang umah..hehhe

Related Posts with Thumbnails