JaJa'Z Latest Stories

Sunday, August 29, 2010

Button 'Cash Out Earning' Dah Aktif

Rasanya baru beberapa hari lepas
jaja kuarkan entry earning tak cukup lagi RM6.23 untuk cash out

Alih2 sat tadi check tengok dah boleh cash out dah!!!

Terima kasih banyak2 la kepada kengkawan blogger yang sudi
klik2 kat iklan nuffnang jaja tuh..
lepas2 ni jangan lupa klik2 lagi okeh...

Ni la first time dapat cash out earning
selepas setahun 10 bulan berblogging..gila lamer dohhhhh!

Jaja'Z: Tak niat nak cash out ...biar byk lagi..hehhe

16 Beu-T Is Talking:

Danial Ikhwan Jaafar said...

Alhamdulillah, mencurah2 rezeki. Bonus kakitangan kerajaan la, nuffnang la.
=)

suamihanyisterizuki said...

jaja..
besh besh...huhu hany pon lagi brape hengget jer...payah nau nak smpai yg bbrape tuh...;)

duit raya nih jaja...

JaJa'Z said...

danial: hehhehe..macam nak raih simpati nak dpt duit raya jek..hehheh..duit nuffnang ni malas nak cash out lagi...biar la banyak sket...stakat RM50 tu kejap nau habisnya..

JaJa'Z said...

hany: jaja ni pun setahun lebih baru dapat..nak tambah lagi tak tau la zaman bila plak kan...

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah!!! awe baru 4.50..heheh

cKyN WaN said...

wah2 tahniah!!!
kite br je start bernuffnang ni 2bulan hehe
long wayyyy to go

JaJa'Z said...

hawa: ye ke..tah2 dah banyak kali cash out kot..hehhe

JaJa'Z said...

cyk wann..: go cyk wan go!!!

Hizami Rahim said...

haha.
selamat menunggu 10 tahun lagi untuk RM50 akan datang.
erk.
gurau2.
hehe.
zami tak cash out pun lagi.
:)

JaJa'Z said...

zami: sah2 lagi beriban2..maklumla follower ramai..kan kan kan?

ibh said...

Hahahah..org lain dah kuar ribu riban..kita soupe ja..nak cecah angka tu pun payah..hehehhe..meh sue tlg isi duit tabung ya..bleh cepat byk skit..hehhehe

JaJa'Z said...

sue: i lap u lah sue..klik banyak2 sket ek...

Ogy said...

jaja akak pun dh boleh cash out dh....nasib baik dpt BE kalo tak jumlah akak kat rm12 tak gerak2 ekekeekek...syukur alhamdulillah...

JaJa'Z said...

kak ogy: jaja malas nak cash out lagi..biar banyak2 sket..heheh

Lelord said...

pheewetttt bestnya...

JaJa'Z said...

lelord:akak plak brapa ribu dah? hehhe

Related Posts with Thumbnails