JaJa'Z Latest Stories

Friday, August 27, 2010

Sebab2 En Zack Takmo Amik Gambo Memalam...

Asal minta amik gambo memalam jek...dia malas..
asal ajak je..dia tak nak..
memula dulu jaja ni terpk gak..
awat la laki aku ni susah nak ajak bergambo time malam..
tak kan pantang larang kot..

Lepas beberapa kali percubaan..
rupa2nya ni sebab nya...


Apa yang korang perasan???




Ha!!!!
Anak mata dia akan jd merah!!!

Seram plak saya tgk mata abang..dah macam mata alien
merah la plak kan...

korang nak tau kenapa mata dia jd merah??

Sebab anak mata En Zack warna coklat
serius tak tipu...sampai dulu ada sorang makcik tetiba tegur En Zack

"Lawa nya anak mata..warna ceklat..mcm mata org putih"

Ceh!!! mata jek gaya orang putih...orangnya tak pun..
hhahahahahha
(berunsur jeles kat laki sendiri)


Jaja'Z: Panjang tak janggung laki i?? Sunnah Nabi katanya..

8 Beu-T Is Talking:

eqbalzack said...

dengan menggunakan teknik yg sesuai...ada cara utk hilangkan cat eye tu...

A.I said...

janggut tu takleh nk tahan. dulu abg kaman pon panjang gitu gak la janggut dia. skali tu dia soh aku repair2 skit, aku gi tarah smp tinggal kontot. pehtu aku buat2 puji melambung kata dia lg nmpak muda bila janggut kontot. makanya smp skang jangggut dia kontot gitu je. muahahahaahaha (dasar bini sakit jiwa)!

JaJa'Z said...

abang eq: tu namanya cat eye ek?? sebab jaja mcm ada nampak function tu kat camera jaja..bleh la jaja cuba lepas ni...tq bang...

JaJa'Z said...

AI: janggut tu dia memang tak nak potong..aku tak tau la sampai bila and lama mana dia nak simpan...aku memang tak pernah tarah2 apa2 yang ada kat muka dia....kalau dia rasa nak trim2 sket2 tu maybe la kot...

Lelord said...

oooo cat eye...dlm camera red eye, akak slalu gak guna

JaJa'Z said...

lelord: a'ah...dalam camera red eye kan..hehhee

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

mata sy pun cekelat kak..hiks

JaJa'Z said...

linda: dan2 mata dia pun ceklat jugak..hehhehehe

Related Posts with Thumbnails