JaJa'Z Latest Stories

Friday, August 27, 2010

Kerana Kau...CIK GEN2 !!!

Nak off jap kejap lagi..
sebab
hari ni bersamaan dengan hari perabis duit untuk Cik gen2!!!

Tayar belakang dah nak kena tukar
minyak gearbox dah nak kena tukar
minyak power sterring dah nak kena tukar

Berapa dah kat situ saja...?

dan time2 macam ni jugak la
tali kipas berbunyi
gas aircond pun kena gi tambah sebab dah tak brapa sejuk

Adoi la....nak pitam dah ni rasanya
Duittttt Oh! duittttttttt

Jaja'Z: Tengah kira berapa keping lagi duit ada dalam purse

6 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu..nak raya lah kata kan..sume kene tukar supaya selamat dalam perjalanan..heheh

Lelord said...

hahahha duit kuti bulan depan lak dpatnya

kasih suci said...

Gen 2 nak bermanja ngan kak jaja la tu...hehehe

JaJa'Z said...

hawa: sebab nak perjalanan selamat la kuikutkan jek..huwaaaaaa

JaJa'Z said...

lelord: kena cari duit nak cover balik ni..hehhehe paw en zack je lah..hehhe

JaJa'Z said...

kasih: macam tu takde manja namanya..menyampah dah jadi..hehhehe

Related Posts with Thumbnails