JaJa'Z Latest Stories

Friday, August 27, 2010

Disebalik Lagu Alejandro By Lady Gaga

Korang semua kenal tak dengan minah pelik kat atas tu??
Bertuah la kalau tak kenal kan..
tu lah si Lady Gaga a.k.a Lady Gagap kata ThumbeNINA

Sebut jek pasal Lady Gaga
orang akan ingat yang dia ni artis yang suka pakai baju pelik2
selain dengan lagu 'Ram Ram Ramma maaaa Rama ramma maaa'
kalau lagu tu bebudak kecik pun sampai dah bleh nyanyi...

Lagu terbaru si Lady Gaga ni nyanyi berjudul ALEJANDRO..
sekali dengar lagu ni memang best
sampai la kejap tadi jaja terbaca dalam satu pebret blog jaja
kisah disebalik klip video lagu Alejandro ni
Korang nak tau ke sapa Alejandro ni?
Bf dia ke? bekas laki dia ke? anak jiran dia ke?
korang nak tau tak??

Dan sebagai kita yang beragama islam ni
jaja syorkan korang mesti baca something pasal
'KETAHUI DISEBALIK LAGU ALEJANDRO OLEH LADY GAGA'
Korang klik kat SINI
dan kemudian korang buat penilaian

Jangan kita asyik dok ikut nyanyi jugak lagu bukan2 tanpa tau kisah
disebaliknya...


Jaja'Z : Meluat kat artis tak tentu hala ni..

5 Beu-T Is Talking:

diana said...

memang tak minat dia..!

Ogy said...

x minat dia nih....

JaJa'Z said...

diana And mamagee: sama lah kita..tak minat gak...

Danial Ikhwan Jaafar said...

saya tak minat yang ekstrem pemakaian. haha suara sedap, tapi pakai shoulder pad bukan main tinggi hor. ada sekali kat konsert apa ntah, pakai boots yang tumit tinggi, tergolek dia dua kali. ahahah kesiang! =P

JaJa'Z said...

danial: samal ..akak pun meluat kalau yang over2 sangat ni...

Related Posts with Thumbnails