JaJa'Z Latest Stories

Friday, August 27, 2010

Bila Anak2 Murid Plak Kenakan Cikgu..hehhehe

Kekadang bebudak student ni memang suka menyakitkan hati
dok buat sesak nafas cikgu2 jek..
tapi kadang2 ada gak part yang tak menahan jek rasa nak gelak
ni apa yang dapat jaja snap before gi meeting petang semalam

Lokasi: Parking lot keta cikgu2..
Ada apa2 yang pelik tak korang tengok kat keta cikgu sek jaja ni?

Ada?


Takde?


Ye ke?


Cuba tengok betul2...




Takkan tak nampak kot!




Tak nampak ek..???




Okeh..takpe2
Jaja kasi Zoom sket
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BASUH KERETA!!!

Hahahhaha
pandai bebudak ni perli cikgu dia sorang ni...

Ni bukan kali pertama okeh
ntah berapa kali dah tuan punya kereta ni kena..
^___~

Agaknya nak cakap segan..last2 conteng jek kat tepi keta
guna tangan...

Jaja'Z: Mujur la jaja tak pernah kena..hehhe

4 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahahahhhaah....kete cikgu kotor..hujan hari2 ye cikgu..sabar je lah kan

JaJa'Z said...

ntah la hawa..biasa la..tak sempat nak membasuh...

Danial Ikhwan Jaafar said...

hahaha..sekali sekala nak bergurau baik2. apa kata diorang je basuh sebagai denda? LOL

ibuayu said...

budak2 sekarang memang berani dgn cikgu..nasib baik tulisan tu blh padam..kalau terguris..

Related Posts with Thumbnails