JaJa'Z Latest Stories

Friday, August 27, 2010

Ada Sesapa Nak Derma RM6.23 Untuk Jaja ??

Ni lagi satu menda yang jaja tak sangka2
So far ,tabung Nuffnang dah ada RM43.77 !

Sapa yang sangka weh,berapa lama jaja tunggu nilai ni naik
sebabnya hari tu dekat setahun nilainya dok RM0.50 jek..

Asal buka jek ada 50 sen,asal buka jek 50 sen
sampai naik pasrah jek
dan sesambil tu heran ,pasai apa orang lain bleh dapat beratus2 ringgit
hanya dengan berblogging ni...tapi jaja macam hampeh jek..

Masa muka Redmummy kuar metro haritu
kecoh jaja dok bercerita kat member2 dlm staff room
yang RM dapat beribu2 sebulan hanya dengan berblogging jek..
alih2 ada sorang ni tanya jaja

"Kak Jaja plak dok blogging jek, dapat berapa ribu dah??"

SENTAPPPPPP kejap nyahhhh!!!!

dan dengan selamba jawab

50 sen je dik non
wakakakakakakakkakaakkaka

but now kalau tunjuk pun at least tak la sesegan mcm hari tu
RM43.77 sen tu banyak apaaaa!!!!
bleh dah dapat kasut barang sepasang..

Tapi still jaja tak bleh cash out lagi sebab
total blom cukup RM50 daaaaa
Jadinya...ada sesapa yang bermurah hati nak derma RM6.23 lagi???

Jangan malu2, bleh klik kat iklan Nuffnang tu ek..
hehhheeh

Jaja'Z: Sedekah tu amalan mulia weh..

14 Beu-T Is Talking:

ozzy said...

dah sedekah pagi ni

Hizami Rahim said...

haha.
keep it up.
zami pun x banyak mana.
kesian zami.
:'(

Izan Ishak said...

betul3...usaha tangga kejayaan.
izan pun la ni cam semangat semacam bila tgk duit nuffnang dah bertambah dari minggu ke minggu~~

tahniah!!!

eqbalzack said...

abg eq takde nuffnang tapi ad adverts...

dah ada beratus kot...lepas raya nak kuarkan...cover balik budget yg lari ni...haha

JaJa'Z said...

en ozzy: tq....hehhehe

JaJa'Z said...

hizami: ye ke takde..mcm tak caya jek..

JaJa'Z said...

izan: best kan tgk duit tu bertambah.hehehhe syukurrr

JaJa'Z said...

abang eq..jaja pun tak berniat nak cashout lagi..biar lah dulu..tunggu banyak lagi..hehhe

A.I said...

dah...5x DIGI dipagi hari (^_^)

JaJa'Z said...

AI: wah!!1 tq tq tq...

Lelord said...

wahhh bestnya..akak baru 3 bulan join ade la ciputtt lagi thn kot baru leh cashout

kasih suci said...

banyaknye duit kak jaja...ni hasil kasih yg klik2 ni..hehehe

JaJa'Z said...

lelord: jaja dulu pun mcm tu gak kak..mujur skang dah naik sket..

JaJa'Z said...

kasih: dan2 kasih yang klik ek..trima kasih banyak2 dik...

Related Posts with Thumbnails