JaJa'Z Latest Stories

Sunday, August 15, 2010

My BIL ExCident! Habissss SILPHY

Selepas sembahyang magrib 2 hari lepas
adik En Zack yang dok kat Kl call bagitau... abang diaorang,
abang rashid excident!
Terkejut kitorang dengar time tu..

Abang rashid lecturer kat UTM
diaorang satu family on the way ke kl sebab abang Rashid selalunya
ada kelas kat Ipoh on weekend
kejadian berlaku kat Alor Gajah Melaka...

Time tu memang tak banyak sangat info yang kitorang dapat
just abang rashid berjahit kat kepala
kaka nora wife dia luka2 sket je and their son, Amar takde luka apa2 pun
but
NISSAN SILPHY abang Rashid yang baru dapat 3 minggu lepas
TOTALLY LOST!!!
Ni lah rupanya...
Adoiyai..berderau jaja tengok gambar ni kat FB...
Skang ni family abang Rashid kat umah SIL jaja kat Klang..

Insyallah,esok En Zack ngan mak dan ayah dia
akan berangkat ke kl nak melawat abang rashid and his family..

To abg Rashid and kak Nora
take care okeh...jaja sentiasa doakan yang terbaik untuk semua

10 Beu-T Is Talking:

marina anakcikbob said...

ish...teruknye kak..
sume selamat x?

JaJa'Z said...

semua selamat dik..cuma biras akak muntah2 and pening..maybe sebab impact terhantuk..

dieya said...

aduh.. sedih tengok keadaan kereta tu. fortunately your BIL and his family selamat, alhamdulillah.

JaJa'Z said...

dieya: tu la pasal...keta baru lagi tu....baru je lagi en zack teman abang dia gi amik keta tu..but alhamdulillah la...semua selamat..

farhana_aziz said...

alhamdulillah semua selamat kak.kereta tu xpe.boleh beli lain.kalau nyawa tu mana nak cari ganti.huhu

Lelord said...

alhamdulillah semua selamat kan

JaJa'Z said...

farhana: thanks dear..alhamdulillah semua selamat...

JaJa'Z said...

lelord: semua ok..anak pun takde apa2...

A.I said...

Ya Allah! teroknya kete. Sib bek la dowang sume selamat...

JaJa'Z said...

AI: tu la pasal..mujur anak pun takde apa..yg peliknya..anak dia 3 thn dok kat luar keta tanpa ada pintu terbuka or tingkap yg pecah..heran2..

Related Posts with Thumbnails