JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, August 18, 2010

Meeting Time Bulan Puasa?? Adoi La Sengallllll

Dalam kepala time bulan puasa ni memang dah target
balik umah nak mandi, sembahyang then tido!

kul 4.30 bangun tido, sembahyang and masak!

Alih2 tengah hari semalam dapat surat panggilan meeting
untuk in house training cikgu2 under bidang Sains & Math
dari kul 2.15 sampai 4.15 petang
Adoilaaa...
Meeting time bulan puasa amat la tak menarik
dan tak memberansangkan

tengok je surat panggilan semalam, terus mood jadi down
dah la meeting Headcount!
mau tertido tengah2 meeting tu..
macam mana tak mengantuk, yang bercakap sorang
dan yang lain dengar jek..
nampak gayanya jap lagi kena cari batang mancis la jawab nya
sebab nak sengkang kelopak mata ni daripada terkatup...
ni pun dah rasa nak terpejam sangat dah mat ni...

Kalau meeting ok, tepat2 la habis 4.15
buatnya meleret2...??
AHHHH TIDAK !!!!!!

Updated!!!
Meeting ditunda
YAHOOOOOOOO!!!


5 Beu-T Is Talking:

azila said...

salam..zla dlm bulan puasa ni lg aktif bermeeting. Yang xtahannya, siap p site visit lg, panas xusah cakapla..tp dah biasa..lama2 ok jer

aZaMieTa said...

hahahaa!! suke giler kak jaja yee...
tp meeting bln pose ni mesti ngantok + lapooo... huhuu ;p

JaJa'Z said...

zila: kalau memang kerja zila meeting jek takpe lah kot..ni yg sekali sekala meeting yg malas ni..pi site time puasa? adoi laaa....

JaJa'Z said...

azamieta: mestilahhhhhh....sukaaaaaa!!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

betul kak memang tak menarik, ngantuk dan tak da makan...heheh..

Related Posts with Thumbnails