JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, July 27, 2010

TA*K Anak Tom Cruise !!!

Jenjalan kat blog kengkawan semalam
alih2 boleh plak jaja tertengok menda alah ni
puas ku tenung2...ku belek2

korang rasa2 la...apa kemenda ni???

Ha!!
Kalau nak tau..
Tu la TA*K si Suri anak Tom Cruise tu...
tapi yang real tak la warna 'gold' kan
kalau gold betul2, baik buat gelang ke, rantai ke
hehhehehhe

Eiiwwww!!!
Pengotoq! Pengotoq!!

17 Beu-T Is Talking:

Ogy said...

iskk takde ke benda lain nk buat kenang2an....

JaJa'Z said...

ogy: tu la pasal..pengotoq je rasa...mujur dia tak amik muntah susu suri pertama ke..hehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

manusia bila terlampau nak glamor jadi cmni lah...

JaJa'Z said...

hawa: tu la pasal..kot ye pun suka sangat dapat anak..takkan la taik jadi kenangan nya...

JaJa'Z said...

hawa: tu la pasal..kot ye pun suka sangat dapat anak..takkan la taik jadi kenangan nya...

Nur Hawa Mohd Zin said...

pastu kalu divoice pi cairkan...wakakak...ish geli la nak cakap hal ni..benda kotoq dan najis

JaJa'Z said...

hawa: tau takpeeee

aZaMieTa said...

errkkkkk.....? apekahh.....? selebet tol la diorang ni kan. ntah pape jek. ceh!

dieya said...

wahahahahaha! benda gitu pun boleh buat plaque.. kenangan seumur hidup :-D
teringat zaman2 sekolah dulu.. tulis2 kat bangku sekolah "my bo*t*t was here"
meninggalkan kenangan di bangku sekolah.. literally!

JaJa'Z said...

azamieta:memang real selebetttttt

JaJa'Z said...

dieya: ohh!!! itu rupanya kerja kauuu..hehehhe akak takde la tulis gitu..just 'jaja was here'..hehehhe

Suzie said...

oittt jaja,hidanglah gambar mknan ke dah la i tgh puasa ni..hehe..geli ahhhh!!!dorg tkde menda lain kan nak buat.yikes!

JaJa'Z said...

kak suzie: hehehe..asyik tayang gambo makanan je kan..sekali sekala tukar..heheh..tapi depa memang pengotoq..

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥ said...

eeeuuu!!
hahhaha..
gilak kreatif la mereka. hahahha!
'benda' cenggitu pom bole bt tatapan umum. hhaha!

JaJa'Z said...

amy: diaorang memang kreatif terlampau..tapi kotoq..heheh

miZz_nizZ said...

pgotor gile org barat ni..cm xde bnde len la nk di watkn phiasan n pmeran cmni

JaJa'Z said...

mizz nizz: tu la dah namanya orang barat..menda2 macam ni pun bleh jadi sentimental value..

Related Posts with Thumbnails