JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, July 27, 2010

Breakfast For Supper...

Sesapa yang puasa hari ni pastu terbuka plak blog jaja ni
so sorry la ek..
jaja tayang gambo makanan
hehehhe
tadi tayang gambo ta*k kan...
skang jaja cover balik semula la..tayang gambo sedap kan tekak plak

Dok ehhhh..
ni bukan makanan jaja masak kat umah
last week punya cerita
kan jaja cerita kena sentri kul 2 sampai 3 pagi kat Kem Cempaka tu
jadinya nak menunggu lambat sangat kena sentri
jadinya cikgu2 ni ajak gi lepak2 dulu kat town
jaja ni follow je la
ingatkan gi dekat2 jek, alih2 nun sampai ke bandar Kuantan

Malam tu kitorang lepak2 kat De'Oasis Cafe
Kak Pah siap offer lagi kat jaja nak makan apa
dah kata orang nak belanja kan...
tapi bila pegang menu jek mula la blank kepala
jaja tak plan pun nak order makan berat2...just untuk supper jek
cikgu2 lain ada yg order roti canai dua tiga orang
kak pah plak kongsi mee goreng ngan cikgu azman

Last2 jaja order menda alah ni
Mushroom Cheese Omelette

ingatkan biasa2 jek, alih2 sekali datang dengan fries dan coleslaw
sedap plak tuh...
mushroom banyak..cheese plak meleleh2
Tengok bahan2 macam senang jek nak buatnya
nampak gayanya bleh la jaja buat nanti kat umah...

Yang boleh tertangkap gambo ni pun sebab ustaz tegur jaja
" amik la gambo dulu, pastu boh dalam blog"

hehhehehe
macam tau2 je kan jaja ni hantu blog..
apa lagi terus kuarkan camera and snap snap!

Air plak..
Walaupun ribut ,hujan lebat,kilat sabung menyabung ke...
tetap dengan ais pagi2 buta
Ice lemon tea kul 12 tengah malam
hahahahahah

Terima Kasih la untuk Kak Pah ngan Cikgu Azman
belanja jaja ngan cikgu2 lain
murah rezeki, nanti belanja jaja lagi ek..
^___~

4 Beu-T Is Talking:

aZaMieTa said...

tunggu akak dpt resipi mashrum cheese omelet tu dulu. mesti tepek kat blog kan. nnti ble lah ita try gak. hehee ;)

benda2 yg berkaitan dgn cheese ni mmg xble btolak ansur a. huhuu~

JaJa'Z said...

azamieta: setakat nak buat mushroom cheese omelette tu..skang ni pun akak bleh bagi terus..hehehhhe

aZaMieTa said...

haaaa.... cantek a! ape lg kak. share share a. sharing is caring. hehee ;)

JaJa'Z said...

azamieta: dan2 je kau dik..nanti la akak share ek...kena tunggu akak buat dulu..

Related Posts with Thumbnails