JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, July 27, 2010

Kalau Dah Rezeki..Malam2 Pun Boleh Dapat

Selamat malam semua...
Dah dinner lom?
sah2 semua dah makan ni kan
ke korang dok planning nak makan somewhere for supper..
dapat lepak2 sambil makan roti canai tak pun roti nan pun sodappp jugak
ye dok?

Dinner petang tadi (dinner petang??) jaja just makan meehoon sup jek..
malas nak ke kedai jauh2 nak beli makanan
jaja just beli kat gerai depan umah jaja ni jek..

En Zack plak makan nasi yang jaja tapau dr kedai balik sekolah tadi
asal ada lauk ikan keli, laju jek mamat tu makan..
sampai tak kerling dah kat bini dia ni..

Jap tadi sesambil jaja dok blogwalking
tetiba dengar Mieza(anak Kak Zah) panggil nama jaja kat belakang
SAH! datang hantar makanan ni...
maka dapat la jaja
sepiring

Kueh Teow Kerang!!
Kerangnya 'bergelimpangan' tanpa segan silu !!

hehehhehe
Dah Rezeki..malam2 pun bleh dapat tau !

6 Beu-T Is Talking:

belalang hijau said...

wah sedapnyer...
my feveret food tuh...hee...

JaJa'Z said...

belalang hijau: sila sila..jamu mata...

Nur Hawa Mohd Zin said...

manyak nye makan....nak cikit

JaJa'Z said...

hawa: dah habishhhhhh

sweetie2010.blogspot said...

Alhamdulillah. Murah rezeki cikgu.

JaJa'Z said...

kak sweetie: alhamdulillah...syukur dapat jiran mcm ni..

Related Posts with Thumbnails