JaJa'Z Latest Stories

Sunday, July 25, 2010

Suweeettttttt nya Pengantin :p

Nyaris2 tak datang jek kenduri kawen ni semalam
Lepas berBBQ sakan ngan jenjiran tengah hari semalam
memang rasa penat sangat tambah plak dengan mata yang mengantuk
tapi pk2 balik semula
sian la plak kalau tak gi...
penat member jaja datang umah hantar kad kawen adik dia ni
takpe la..penat pun penat la..
lagi pun kenduri kawen jaja dulu dia datang
jadinya tak manis la plak kalau kali ni jaja plak tak datang kan...

Lepas bersiap lebih kurang
jaja pun gi la ke umah member jaja si Suzi ni
yang kawen ni adik dia Huda...
Gi kenduri kali ni jaja siap heret anak2 jiran sekali jadikan peneman
En Zack bukan tak nak gi
tapi katanya bagi peluang jaja beramah mesra ngan kengkawan
kang kalau dia ikut,takde la peluang jaja nak lepak lama2 sket
Really nice pelamin kan ?
Jaja ngan Nina..
Nina ni anak kak zah sebelah umah
kakak nina si Mieza pun jaja heret jugak..tak bawak salah sorang kang
merajuk la pulak nanti...

Korang tau apa ayat si NINA ni kalau jaja bawak dia gi kenduri??
"Cik Jaja tu teringat kenangan lama la tu..
time bersanding ngan Cik Zack"

Cait!! hampeh tul budak kecik ni...

Hantaran yang nice jugak...
brapa la habis ni....

Untuk Pengantin baru
Huda and Alias

Semoga berbahagia ke akhir hayat okey
^___~

10 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

skunk majlis kahwin mmg meriah...

JaJa'Z said...

nanti hawa kawen lagiiii meriah kot...skang ni lagi lawa2...

::Azura Rahman:: said...

dia tempah cc dgn dbak sensations.. bakers kat sg isap tu.. ekeke..

JaJa'Z said...

ekk? baker kat sg isap? akak kenal ke? akak tak dapat jemputan huda??

marina anakcikbob said...

besnye pelamin mcm tu...

JaJa'Z said...

apa lagi marina..bleh dah tempah2 untuk marina punya plak..

aZaMieTa said...

kusi dia cntek ohhh....!
pengantin juga sepadan (^_^)

JaJa'Z said...

azamieta: memang cute and lawa sangat pengantin nya...pelamin nice kan..hehhe

::Azura Rahman:: said...

akk x kenal huda tu.. huda tu pon x kenal akak.. camno nk jemput.. ekeke..

JaJa'Z said...

kzura: ye ke...ingatkan kenal sebab dia ada add akak kat fb dia kan..kot2 la..adik angkat akak ke dulu..hehehhe dia lawa sangat kak...

Related Posts with Thumbnails