JaJa'Z Latest Stories

Monday, July 26, 2010

10 Things Why I Hate Monday....

Adoi laaaa Adoi la....
Asal hari isnin je mesti 'krem' otak
Asal 'krem' otak je mesti hari isnin

Pagi ni datang sekolah dengan mood yang masih berada 200km dibelakang
kan best kalau dapat cuti lagi
qada' tido pun tak dapat lagi ni
dah la pagi tadi hujan,sejuk2 nyaman jek rasa
kalau ikut hati nak je tarik lagi selimut dan buat tak tau jek
kat hp yang dok 'menggila' berbunyi..

Awat Menyampah hari Isnin ??

1. Hari start kena bangun pagi seawal kul 5.50 am
2. Tak bleh nak dok bawah selimut lama2
3. Kena mandi awal dengan keadaan terketar2
4. Rushing drive gi kerja untuk punch card
5. Ada plak perhimpunan pagi kat dewan dan hanya melangut
dengar orang bagi ucapan
6. Ada 6 waktu mengajar hari ni...
7. Kena pastikan makmal komputer berkemas
8. Mula dah menulis RPH untuk esok dan esoknya...
9. Start mengadap makanan2 kantin yang tak best
10. Permulaan hari untuk jerit2 kat bebudak kelas soh
hantar buku latihan

Kan best kalau hari Isnin....

1. Boleh bangun lewat selewat kul 12 tengah hari :p
2. Dok lepak2 depan laptop sambil blogwalking sampai waktu lunch
3.Hari dapat gaji!
4. Dapat breakfast on bed (berangan!)
5. Hari buruh sedunia..jadinya cuti!!!
6. Start Mega sale
7. Sekolah amik cuti peristiwa
8. Start cuti raya
9. Dapat gi holiday ngan family
10. Hari BERANGAN Sedunia!!!

DAH
!!!
Takyah nak berangan lebih2

Kerja jaja!!! Kerja !!!

7 Beu-T Is Talking:

Nur Hawa Mohd Zin said...

betul kak...awe setuju...mmg bila ari isnin je liat betul...huhu..tpi sek awe dulu, perhimpunan ari selasa

JaJa'Z said...

uik,hari selasa..pelik2 jek sek hawa tu..hehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

betul kak...sebab isnin tak sempat

aZaMieTa said...

saya pong x suke isnin. sbb permulaan minggu kan. nak bgn pg malas sungguh. kan besh klw ari2 adalah ari jumaat. sbb rehat lame dan besoknye weekend. hahahaaaa!! ;p

dieya said...

oit apa ni cikgu.. jgn malas2! babab karang!

JaJa'Z said...

azamieta: tu la kan..monday=malas!!! hehehe...sokong2 kalau ari2 jumaat..tapi kalau ari2 malam jumaat pun best gak..hehhehehe

JaJa'Z said...

dieya: sebab tu nak letak jawatan jd stewardess plak..

Related Posts with Thumbnails