JaJa'Z Latest Stories

Friday, July 2, 2010

Planning For Making Mash Potato :)

(Pic Cik Gugel)
Mesti korang cakap
"Jaja dah start dah..tunjuk gambo makanan..."

hehhehe..
sorry la kengkawan yek..ni je yang mampu jaja selit dalam blog ni
ok apa tayang gambo makanan..kang jaja tayang gambo ta*k kang
ada plak yang muntah hijau hari jumaat ni..

Dari hari tu jaja plan nak buat mash potato ni...
kentang beli hari tu nak buat bergedil pun banyak lagi lebih

Kentang ADA!
Butter ADA!
Fresh Cream ADA!
Mayonise Takdok!
Lada hitam ADA!
Bawang putih ADA!
Tepung ADA!
Kicap manis ADA!
Stok Ayam ADA!

Wokeh!
barang nak buat dah disemak..
tinggal nak cari apa yang tak ada jek...

Garlic butter spread ada lagi...
tinggal nak beli roti jek...
Fries still ada dalam freezer...

So...western food for dinner???

4 Beu-T Is Talking:

ChiLaBaey's said...

Simpan sikit utk saya yer... ;)

En iLham said...

sedapnya
jangan lupa antar cket ke kau ilhamku tau kak
hehe

JaJa'Z said...

en chilabaey: tak sempat buat lagi la...

JaJa'Z said...

syamil: berehhh..dah buat nanti akak hantar..

Related Posts with Thumbnails