JaJa'Z Latest Stories

Monday, July 5, 2010

En Zack Demam Lagi...Dan Wife nya??

Assalamualaikum
Pagi yang agak sugul bagi jaja hari ni..
En Zack masih demam lagi..tapi panas badan nya dah agak berkurangan
kalau nak compare dr semalam..
risau jugak jaja sebab terlalu panas badan dia sampai bengkak kat kelenjar leher
malam tadi pun tiga empat kali jaja bangun bagi dia makan ubat then
'jeram' kan kepala dia dengan towel basah...

Then pagi ni time bangun nak gi sekolah badan dia still panas lagi
so, rasanya tak sampai hati nak tinggalkan dia sorang2 kat umah
bukannya apa, takut dia pengsan sorang2 macam hari tu..
dah la takde sapa satu hal..
pastu dok pk macam mana dia nak bangun gi buat air..nak makan ubat
jadinya jaja decide untuk MC je hari ni..

Harap2 hari ni panas badan En Zack berkurangan la..
sian tgk dia berselubung dalam selimut jek..
untuk rakan2 yang mendoakan kesihatan en Zack,
Terima kasih jaja ucapkan...

14 Beu-T Is Talking:

A D I A said...

harap en zack cepat sembuh. jaja pun kena jaga kesihatan ye, nanti2 dedua sakit siapa nak jaga kan...

JaJa'Z said...

@A D I A
thanks adia...harap2 hari ni en zack ok lah dr demamnya tu...

TopsyTurvyMum said...

get well soon en zack..amin.

take care Jaja:)

En iLham said...

selamat sembuh buat en zack
akak pun jangan berjangkit plak
nanti en zack kene mc jugak sebab kene jage akak
hehe

JaJa'Z said...

@TopsyTurvyMum
TTM..thanks kak...ingatkan akak jer ada edisi gigil2//en zack pun menggigil gak kat sini...

JaJa'Z said...

syamil: akak pun dah nyaris2 jugak nak kena..mujur protection awal2..telan ubat terus,...

Kniedaz said...

harap2 demam cik zack arini beransur kurang...

JaJa'Z said...

kniedaz: harap2 pun macam tu la kak...

Izan Ishak said...

harap2 en zack cepat sembuh ye~

farhana_aziz said...

harap en zack cepat sembuh ek.kak jaja pun jg kesihatan.kang terjangkit plak.hehe

JaJa'Z said...

izan: tq dear..dia dah bertambah sihat...

JaJa'Z said...

farhana..tq yer..insyallah..akak pun ok je...

Danial Ikhwan Jaafar said...

semoga cepat sembuh mr zack! =D

JaJa'Z said...

tq danial...

Related Posts with Thumbnails