JaJa'Z Latest Stories

Saturday, July 17, 2010

Dieya: U Make My Day :p


Korang semua ingat lagi entry jaja malam tadi pasal
teringinnnnn sangat2 nak makan nachos and minced meat...?
punya la excited nak buat tapi dok memikir kat mana la nak cari menda alah nachos tu
kalau kat oversea tu
lain cerita lah kan....sebut je nachos, merata kedai ada..
jadinya ada lah beberapa kawan blogger yang respond kat commentbox
supaya try gunakan junk food 'Chachos' kot2 la rasanya sama..
tapi jaja selalu perasan kalau 'Chachos' ni kebanyakkannya berperisa...

Until this evening
tetiba ada sorang blogger friend buat entry untuk jaja pasal
nachos ni la...
Who else kalau bukan dieya..
i mean the one wearing the snow cap ek...
bukan mamat yang rambut kerinting tu..hehheheh
usaha si dieya snap gambo ni semata2 untuk jaja
'Chachos' in original flavour
jadinya kena la jaja usahakan cari menda ni dulu untuk buat nachos
and minced meat tu...
harap2 dapat la jaja tunaikan 'mengidam' jaja ni..
nyum nyummmmmm

To Dieya: Thanks a lotttt my dear..
u really make my day !!

10 Beu-T Is Talking:

larra said...

la baru nk soh beli chacos tu..larra rasa cam sama je kot..tgk rupe pun same gak!siannyee dia mengidam.cuba search recipe kt internet tgk ..kot2 ade..

kasih suci said...

wow...mengidam ke?hehehe

JaJa'Z said...

larra..jaja dah tau resipi nya..cuma nak membuat je yg tak terlaksana lagi..hehhe

JaJa'Z said...

kasih: takde kena mengena dengan mengidam yang tu okeh..heheh

miemiey said...

laa tgk pic pon sy nk mengidam gak nie..huhuhu...

kuantan kat mana...sy pon duk kuantan gak...kl cam tu leh laa jumpa..hehehe..

JaJa'Z said...

miemiey: ha! apa kata sama2 kita buat..bagi lepaskan rasa mengidam..heheh

lemongrass said...

Jaja,
tak perasan N3 you ni. I buat nachos for dinner tonite :-) tapi tak selawa gambar googles tu lah, hehehe

dieya said...

k jaja,
kalu carles puyol (mamat kerinting) tu yg reply kat k jaja, mau dieya pengsan and bangun balik and pengsan lagi.. okojot! :-D
u r most welcome! nanti dah siap boleh hantar rumah k zah jiran tu sepiring buat balasan kerabu kerang, bagi dia rasa makanan oversea pulak!

JaJa'Z said...

kak min: u baca entry semalam..jaja siap mention nama blog u lagi tau..kerana akak la jaja teringin nachos ni...

JaJa'Z said...

dieya: kalau mamat kerinting tu yg balas entry akak , sah2 akak buat tak tau jek..sebab tak kenal..hehhehe

akak dah biasa hantar wester food kat kak zah..hari tu buat baked macaroni pun diaorang makan telan nak tak nak jek..tapi lepas tu cakap sedap..sebab tak biasa makan..

Related Posts with Thumbnails