JaJa'Z Latest Stories

Thursday, July 1, 2010

Cenderajiwa GERMAN Dah Selamat Tiba Kat Kuantan !

Assalamualaikum
Alhamdulillah..'cenderajiwa' dari German yang dinanti2kan tu
akhirnya selamat tiba kat tangan jaja petang tadi
Balik je sek petang tadi ,jaja tengok kat peti surat 'kembung' semacam jek
ingatkan ada apa lah..alih2 buka rupa2nya hadiah kiriman Abg Eq rupanya
hadiah ni merupakan hadiah dr contest kat blog Abg Eq bulan lepas...
Bungkusan hampir basah sebab baru je lepas hujan lebat

kotak pun dah tak gaya kotak dah..kemek semacam..
tapi dalam hati jaja dah dapat agak apa hadiahnya..
ehehhe
Slow2 buka yer jaja..jgn tunjuk gelojoh sangtttt
Ada something berbalut kat blah dalamnya...
Dan akhirnya tekaan jaja betul belaka...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mug GERMAN!!
Ceria betul warna mug !
Dah selamat jaja gantung kat kabinet dapur..

Thanks ABANG EQ
^__~

10 Beu-T Is Talking:

Ain said...

wahhhhh, bestnyaaaaa.....

ain tengah duk tunggu lagi nie....

beLalanG said...

waa... lawa lawa!!!
**jeling ke arah mug tu!! :P

JaJa'Z said...

ain punya tak sampai lagi ek..hehhe hadiah kita sama nampak gayanya..jaja bagi tgk dulu...

JaJa'Z said...

belalang peminat german ke? hehhehe

kasih suci said...

wah2! asyik dapat hadiah je ea...cantik la mug tu..colourful gitu...jaga leklok tau, jauh import tu..GERMAn mari...hehehehe

JaJa'Z said...

kasih: baru 2 kali dapat hadiah..tu pun dulu kasih bagi.hehhehe..tu la pasal..sayang nak guna...

Lelord said...

wahhhh best2

JaJa'Z said...

lelord: lepas ni joint contest lagi ke? puas plak nak pos ke qatar hehehhe

Kniedaz said...

cantikkan mug kita tu..hehe..akak punya ada kat ofis hehe..

JaJa'Z said...

a'ah..ada persamaan pada hak milik kita...

Related Posts with Thumbnails