JaJa'Z Latest Stories

Friday, July 30, 2010

" Cayer Nak Cucu..Nak Cucu"

Tadi sesambil dok BW kat blog kengkawan
bleh plak jaja terjumpa gambo2 ni

Sekali tengok macam cute jek kan...
tapi pk2 balik..ye ke dok ni....

Ikan isap botol susu?????

" Nak cucu..nak cucu"

ala2 tomey nya minum susu...
Korang rasa2 la...
ikan2 ni minum susu apa ek?

Jangan mintak susu jenama mahal2 dah la ek...
kopak tuan korang nak beli susu
kalah beli susu untuk anak2 plak

senang2 minum milo jek...
cepat sket membesar bagai johan...

p/s: Lupa jaja nak amik link blog tu...sorry yerk 'tuan' punya blog...

16 Beu-T Is Talking:

bspotgurl said...

bspotgurl datang melawat cucu-cucu awak ni :) hihik.. ikan-ikan ni mmg cute je dgn botol tu :)

JaJa'Z said...

bspotgurl...cucu tu maknanya susu la yang..hehehhe not my cucu2..heheheh

kasih suci said...

nak "cucu" jugak..hehehehe

Ogy said...

ushh bioo betul ikan pun minum susu....

**mama pun nk 'cucu' huhu

JaJa'Z said...

kasih: gatai jek bunyi nyaaaaa

JaJa'Z said...

ogy: heheh comel kan..mama pun nak 'cucu' jugak ke? hehhe

Mamamya said...

biasa akak tgk ayah bg susu kat kambing2 boer dia...x penah lg tgk ikan minum susu...mmg unik lah....

JaJa'Z said...

mamamya: tu la pasal..macam heran bin ajaib jek rasa..

mamarempit said...

bior betik.....hahaha....tu susu ke air dedak...hahaha...

dieya said...

eh tomei nyer ikan minum susu pakai botol! ingatkan kucing, kambing jek binatang2 yg minum guna botol.
koi fish tuh mahal kan.. nak jaga pun punyalah susah. kalu buat sup ikan sedap tak agaknya? *nampak sgt tak berminat jaga binatang hahaha!*

JaJa'Z said...

mamarempit: percayalahhhhhhhh..tak tau la plak kalau air dedak..hehehhe

JaJa'Z said...

dieya: cute kan...yer2 je ikan2 tu nyonyot puting nak minum air..hehhehe

ikan tu buat sup?? eiii tak lalu lah...ikannya lawa sangat...

nuriz said...

wow ni 1st time tgk ikan minum dlm botol erkk minum? ikan minum ek baru tahu..huhu..mesti makanan ikan dlm bentuk jus kan sebb tu waner dia coklat keruh

JaJa'Z said...

nuriz: jaja pun first time tgk ni..ntah air apa la yg dibaginya tu...

sweetie2010.blogspot said...

wah, berebut-berebut ikan tu minum susu yer..pelik..pandai hisap puting pulak..hehhehe

JaJa'Z said...

kak sweetie: tu yg tak tahan tgk tu...

Related Posts with Thumbnails