JaJa'Z Latest Stories

Friday, July 30, 2010

Majlis Bacaan Yassin & ZZZzzzzzz

Salam pagi jumaat semua...
alhamdulillah..Allah masih panjangkan umur kita
dapat lagi kita bernafas sambil2 berblogging ni kan..
hehhehe

Malam tadi memang tak sempat jaja nak update entry
bukan sebab penat sangat
tapi sebabnya dah 'terbungkang' se awal kul 9.45 malam

Balik dari meeting petang semalam, Kak Zah terus bagitau
blah malam nya ada orang lorong 18
nak buat bacaan tahlil
sempena kesyukuran masuk umah baru
Walaupun penat, takkan jaja nak menolak plak kan..dah la gi baca yassin

Jadinya dalam kul 8, jaja dan jiran2 lain gi la ke lorong 18
untuk sertai majlis bacaan yassin dan tahlil
Lepas dah baca yassin, macam biasa la ada makan2 sket
dan ni la kali pertama jaja tengok nasi ambeng
maklumla, tuan rumah orang johor
tapi seriusly jaja tak bleh gi kot nasi ambeng ni
end up jaja just amik mee goreng ngan bubur kacang jek

Balik dr tahlil, memula duduk2 jek kat sofa
pastu start senget2 badan and tarik2 bantal2 kecik
alih2 terus terbaring kat situ...
jaga2 dah kul 12..tu pun sebab En Zack kejut suruh tido dalam bilik

Jaja masuk je bilik terus
ZZZZzzzzzzzzzz
Tak sedar apa dah !

tau2 alarm dah berbunyi kul 5.50 pagi

And now jaja kat skul dengan mata yang terbeliak
kepuasan tidoooo!!!
hehheheheh

4 Beu-T Is Talking:

aZaMieTa said...

kekenyangan lah tu.. hehehee ;)

JaJa'Z said...

azamieta: kenyang memang kenyang..tapi bukan tido sebab kekenyangan..sebab memang mengantokkkkk

sweetie2010.blogspot said...

kepenatan dan kekenyangan yer cikgu

JaJa'Z said...

kak sweetie: kemengantuk kan! hehehe

Related Posts with Thumbnails