JaJa'Z Latest Stories

Thursday, July 1, 2010

Cara Terbaik Cikgu Nak Cover Gi Toilet Time Mengajar..

Assalamualaikum..
Selamat malam semua..
Alhamdulilah..sakit perut jaja dah berkurangan..takde dah nak ngadap2 toilet
balik sekolah tadi, jaja sapu minyak angin then terus tertido dalam sejam jugak la..
bila bangun perut pun dah ok...

Siang tadi masa kat sekolah..Yaaaa Ampunnnn!!!
tengah2 mengajar tu la rasa sakit tu datang..padahal before gi kelas tu
dan seround dah membuang
memula biarkan jek..tapi makin lama2 makin sakit
tak bleh jadi ni..memang kena gi toilet gak..
tapi mcm mana nak bagitau kat budak2 ni yang kita nak keluar kejap..
nak jaja cakap nak gi toilet???
uishhhh..silap besar la kalau cakap jaja nak gi toilet
memang budak2 ni akan 'nganjing' (ejek) la bila kita gi kelas semula
" Tutup idung!"
"Ishhh..Bau busuk apa ni"
"Cikgu ber*k ek lama2 gi toilet"
korang paham2 je la bebudak zaman skang ni..
ngan cikgu pun diaorang bergurau mcm dengan kawan2 diaorang jek..

lepas puas pk, jaja pun dapat satu idea..
Memula jaja buat2 amik hp dalam bag..konon2 ada msg la..
pastu.....
" Ok Kelas..awak buat dulu pembetulan soalan nombor 3..
saya nak keluar kejap ada hal kat pejabat"

hehehheeh
ok tak cara jaja tu???
lepas keluar kelas...terus jaja serbu ke toilet...
ekekkeke...
So, untuk rakan2 guru yang lain, bleh la amalkan
cara nak cover diri sendiri time sakit perut dalam kelas ek...
gerenti korang selamat dari sebarang ejekkan...
ekekkeke

Habis dah bab sakit2 perut ngan terjah2 toilet!

Esok cikgu2 sekolah jaja plan nak buat potluck..
mula jaja serabut kepala nak masak apa..
takkan nak ulang menda2 yang sama jek, jaja sendiri pun dah naik bosan..
lepas pk punya pk..
at last..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Alfredo Baked Macaroni
Untuk resipi nya,esok je lah jaja post kan ek..
ngantuk dah jaja ni..
penat 'ketung ketang' kat dapur siapkan menda alah ni tadi...

Selamat tidur semua.!!!
^__~

13 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

jaja..tolong jangan hantar resepi2 ni yer..honey tgah diet nih..kang terbuat lak..uwaaaaa....sedapnyer...

Kniedaz said...

wah..pandai cari idea kelentong budak2 tu ye...mcm best je makanan tu..buh ler resepi leh akak cuba..

AYU said...

hai...lawak betul alasan tu...x pe2...boleh tiru gak, kalau2 tersakit perut dlm kelas..hehe

En iLham said...

pergh baik punya akak cover
memang saya respek lah
hehe
cikgu2 lain harus praktikkan.hehe

JaJa'Z said...

honey: hehe..permintaan anda tidak dapat saya layan..hehhehe..nak hasut ni..buat laaaa best wooooo

JaJa'Z said...

kniedaz: tunggu next entry ek..jaja bagi resipi nya nanti..

JaJa'Z said...

kak ayu: akak bleh guna idea ni..akak kan mengajar jugak..hehhe

JaJa'Z said...

syamil: idea kena brillian..hehhe..budak2 ni bukan bleh hara..kuat mengejek..

TopsyTurvyMum said...

hehe..
idea yg bernass!!
mmg budak2 skang ni bergurau tak kena tempatt..

JaJa'Z said...

TTM: kena cr idea bagus2 sokmo..kepala bebudak ni makin lama makin ligat..

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Bagus punya cover la cikgu..selamat yer

JaJa'Z said...

kak sweetie..baikkk punya cover...

ma'chiks said...

salam, pandai nukil cerita, berbakat cikgu bukan sume boleh tu..

Related Posts with Thumbnails