JaJa'Z Latest Stories

Tuesday, July 20, 2010

Ayang Kena Gi Kem..Abang Dok Elok2 ek...

Sob Sob Sob....
Start esok sampai hari jumaat terpaksa la biarkan En Zack tido sorang2
nak buat macam mana,wife dia ni kena gi kem pulak dah

Kali ni jaja kena bawak bebudak Ting 5R dengan 5P
gi kem Ibadah plak kat Pantai Sepat..
idok la jaja sorang..ada berbelas orang cikgu lagi yang kena gi..

Meeting pasal gi kem ni pun dah selesai buat last week..
jaja kena bahagian makanan
bukan kena masak2 pun..semuanya dah ditempah
just make sure bebudak ni makan on time sambil senduk2 lauk sekali
tugasan sampingan , kena plak sentri kul 2 hingga 3 pagi...
adoi la..mampu ke tidak la mata ni nak berjaga time tu
kalau bagi kat En Zack sentri takde masalah...
dia memang suka berjaga, mcm kat Pantai Balok last week..
dia berjaga sampai 5 pagi

Cikgu2 ni siap pesan kat jaja bawak lappy ke kem..
bleh ber Fb sambil2 sentri katanya..
hehhehe
memang sah! jaja bawak...
rasa tak best jek kalau tak mengadap blog sehari...
kan kan kan..
kata blogger tegar kan..
^___~

Dearest En Zack My Love:
Tido elok2 ek..makan on time..kalau malam2 lapar, makan la keropok tu ek...
satu tupperware besar saya dah goreng utk abang
oh ! ya...jangan lupa bagi ikan gapi makan ek..
sian ikan2 tu kebuluran nanti...
hehhehe

Love You....
Muahhhsss muahhssss

6 Beu-T Is Talking:

kasih suci said...

oloh2...ciannye Mr Z kne tinggal nnti...nnt pasti rindu2an..hehehe

JaJa'Z said...

kasih: sekali sekala pisah kejap apa salahnya..dapat la rindu2an skettt..hehhehe

Lelord said...

eceehhhhh
rinduuuuuu...uuuuuu
rindu serinduuu..rinduunyaaaaaa

JaJa'Z said...

lelord: rindu wooooooo..kalau tak peluk si bantal peluk kurus tu....

farhana_aziz said...

kite plak hubby kursus 5 minggu.terpaksala balik umah kat jb ni.huhu..ni pun dah tak keruan.br 4 hari..(T_T)

JaJa'Z said...

farhana: lama tu 5 minggu..kalau jaja la..tak tahannnnn beb..rinduuuuuu

Related Posts with Thumbnails