JaJa'Z Latest Stories

Thursday, June 3, 2010

Tengah Demam2 Bleh Plak Jaja Ke Dapur..

Skang ni dah kul 9.30 mlm
dok update blog sambil lap2 idung
bleyyy???
hidung ni dok sumbat je, sakit hati betul
tekak pun dok rasa sakit lagi
.
.
Petang tadi dlm kul 4 ptg tetiba rasa macam nak memasak je
lagi pun sian kat En Zack
malam semalam dia beli burger je untuk dinner
takkan malam ni nak makan burger lagi
ikan ada dalam peti
so jaja decide nak masak simple2 je...
maka terhasil lah

Kari ikan penang maiiiiii
Selalu orang demam tekak nak makan yang bersup2 je
tapi jaja bleh plak nak makan kari
hehhehe
apa punya demam daaaaaa
jaja just buat kari ikan,ikan goreng dan ulam timun je..
tapi jaja dapat makan sesuap dua je..
yang penting dapat merasa..
.
.
Ni tengah dok tunggu En Zack balik dr surau
baru nak start hidang makan untuk dia..
esok harap2 dapat la ke sekolah macam biasa
emmmm

11 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

tu la.
zami kalau demam,
dapat sup ayam panas...
fuhhh...
nikmat jelas terasa.

kari?
haish.
takpela.
lain orang lain lidah lain raa.
kan?
;)

moga cepat sembuh!

Lelord said...

nak burger mekdi...

beLalanG said...

alamak kak jaja.... sdpnya.. terliuq plak :)

larra said...

wah sedapnyer jajaz..kari tu pekat..yumyum..kita masak asam pedas ikan..ikan gak tu..semoga cepat sembuh cekgu..

Mamamya said...

slmt pagi jaja....dah ok ker demam arini? kari ni k'gemaran en.suami....tp akak x brp terror masak kari... :)

JaJa'Z said...

hizami:memang rasa nak makan sup..alih2 tertukar jd kari plak..

JaJa'Z said...

lelord: mekdi jauh la kat bandor nuhhh

JaJa'Z said...

belalang: terlioq ek..hehhehe

JaJa'Z said...

larra: asam pedah..sedap tuh..pebret gak tu..

JaJa'Z said...

mamamya; demam dah kurang kak..tapi batuk la plak..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

jaja............

rajinnya cikgu

kalau ayu demam...minta belikan pizza,,,kikiki

Related Posts with Thumbnails