JaJa'Z Latest Stories

Saturday, June 5, 2010

Adoi la...Ponek Amek Somalam...!

Assalamualaikum
Waduh! waduh!
rekod ni...semalam jaja tak update blog!!!!!
tapi bukan salah jaja ek..dan tidak la jaja sengaja kan diri
tak nak update blog tau..
memang bz gak semalam
dan blah malamnya plak line strimyx ni dah ala2 chim-pan-zee je
sakit betul hati....
Banyak menda jaja nak citer kali ni
tapi takpeeeee..citer satu2 ek..
Ha! ni muka orang yang tak brapa sihat gi sekolah semalam
kalau tak pk pasal kertas soalan peksa tak bawak balik lagi
dan tak pk pasal buku rekod tak hantar lagi
mmg jaja sambung lagi MC
nak tak nak ken la gagahkan juga diri ni ke sekolah
Bebudak dah habis exam semalam
jadinya tak la sibuk sangat
semua cikgu2 dah mood nak cuti
student sama..cikgu2nya pun sama...
semuanya over excited :p
Lepas waktu rehat semalam
ada satu majlis ringkas untuk meraikan guru yang berpindah
lepas sorang..sorang yang bertukar
tapi takpe la..
dapat dia dok ngan hubby dia..dah la tengah ngandung skang
Dan seperti biasa
kitorang dengan aksi mengarut kitorang kat blah belakang stage
tak gaya orang demam kan?
hehehhhe
Dua orang mak budak ni yang paling over..

Masa ni dok tunggu sessi salam2..
tapi dengan cikgu yg pindah tu tak plak jaja nak bergambar
hehheheh
jahatkan jaja...
Habis waktu sek, zurin ngan armi ajak plak jaja gi giant
masing2 nak pekena mee hot plate ngan nasi clay pot
jaja pun on je la lepas dah mintak kebenaran En Zack jaja pekena nasi ayam cendawan dlm claypot
tengok la si armi makan mee..ishh teruk bebenor gaya pompuan mengandung makan..
zurin, tiupppp dulu nasi tu..panehhhh lagi..
hehhehe
lepas dah makan2 jaja gi ke Ktn Parade kejap
En Zack pesan suruh beli Quran la plak
nak Quran besor katanya...
Dah siap membeli segala,
jaja pun balik la ke rumah
alih2 dapat plak msg dr adik ipar suruh amik kat Kolej Matrik...
drive plak la jaja ni ke Gambang amik minah tu...
penat amat dah rasa time tu
Tapi yang syokkkk sangat petang semalam jaja menerima kunjungan
tetamu istimewa..
nak tau siapa???
tunggu next entry okey....


1 Beu-T Is Talking:

Hizami Rahim said...

cewah.
tetamu istimewa?
siapakah?
huhu~
selamat bercuti cikgu!

Related Posts with Thumbnails