JaJa'Z Latest Stories

Saturday, June 5, 2010

Meet Another Blogger !!! ~ Kasih Suci & AnnaZanariah

Assalamualaikum
ingat tak lagi dalam entri pagi tadi jaja cakap
menerima kunjungan tetamu istimewa ?
JAJA MEET ANOTHER BLOGGERS !!!!
macam tak sangka je..
last week dah jumpa blogger ANNA
dan kali ni jaja jumpa plak
.
.
.
.
.
.
Kasih Suci & AnnaZanariah
Seriusly..memang tak sangka dapat jumpa diaorang
Mana ada rancang2 pun
alih2 jumpa..dan siap makan2 lagi kat umah jaja
hehehhe
Excited sangat bila Kasih cakap nak dtg umah
Sebenarnya Kasih dengan Anna ada program Bakti Siswa kat Chenor
tapi petang semalam diaorang ke Bukit Gambang Resort
sebab nak survey bilik family day nanti
dah alang2 dekat ngan umah jaja
tak salah rasanya jaja menjemput diaorang ke rumah
.
.
Lepas amik adik ipar kat Kolej Matrik semalam
terus jaja rushing balik umah untuk masak something kat diaorang
takkan diaorang datang jaja nak jamu air kosong je kan
lepas dah 'ketung ketang' kat dapur
Kasih pun call cakap dah nak sampai umah
Suka sangat jumpa diaorang
Petang tu jaja just dapat jamu Makaroni goreng je
resipi main campak2..ntah sedap ke tidak la diaorang makan kan..
hehhehheheh
Sambil makan, sambil kitorang borak2
yang tak tahan tu..kitorang borak mcm dah lama kenal
padahal selama ni dok borak dlm blog je
Jaja & Kasih
Jaja & Anna
Anna ni new blogger tau
baru je buat blog 2 minggu kot
bagus2! Anna ikut jejak langkah Kasih terus dapat jumpa blogger lain
Kasih, Jaja & Anna
kalau tangan takde 'peace' tak sah kot kita ni..hehheheh
.
.
.
.
Dekat 40 minit juga diaorang lepak2 kat umah jaja semalam
Before balik sempat la jaja tapaukan diaorang makaroni goreng tu
mana tau kot2 malam tu lapar lagi ke
Kasih dengan hasil 'tapau'an nya...
nak bergambar kat hasil tanaman En Zack katanya
Teknik bergambar mcm ni harusla ada dalam blog jaja
ehheheh
gambar sendiri amik...
( mcm iklan ubat gigi plak kita ek)
Kasih kemain amik gambo kat Cik Gen2 jaja
hehhehe
sebagai bukti katanya :p
yang dia dah sampai kat umah jaja
untuk Kasih & Anna
thanks sudi datang umah akak yang tak seberapa je ni
happy sangatttttttt dapat jumpa korang berdua
jangan serik tau..datang lagi umah akak..
.
.
Untuk Bloggers yang lain
jom kita serbu blog diaorang

Kasih
&
Anna


6 Beu-T Is Talking:

MSR said...

Wuiyooo dah jumpak geng2 blogger! Syabas!!!!

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

bestnya...
jaja....seronok lah tengok korang bersua..ala2 gathering gitu

mau makaronimu...........sure sedap...tunggu aku ...........(alamak scotter tak laju lah......)

JaJa'Z said...

@MSR

syok woooo..tak sangka bleh jumpa gak dialam eality..so , kita bila la dapat jumpa ek..? heheh

JaJa'Z said...

kak ayu: syok wooooo..ni gath blogger pantai timur tau..hehheheh tu lah, bila dapat jumpa kak ayu..makaroni simple2 je tu..hehehtah sedap ke tak la..tapi siap si kasih ditapaukan..hehe

kasih suci said...

tQ kak jaja..atas layanan yg diberikan walaupon tgh x sehat...dan macaroni goreng + air limau yg ummmmpphhh sgt2...hehehehe

dan sori jugak sbb terjah umah akak tnpa planning pape...plan tetiba dtg...hehehe..tp yang pastinye, akak mmg besh r...

JaJa'Z said...

kasih; sekali sekala jumpa..bukannya selalu pun kan//sila la dtg lagi...bleh masak mcm2 lagi..

Related Posts with Thumbnails