JaJa'Z Latest Stories

Monday, June 14, 2010

Pagi2 Layan Strawberry...


Assalamualaikum
Skang ni amat la takde idea nak berblogging
just nak tayang buah strawberry yang anak jiran depan umah bagi semalam
dia gi holiday ngan sedara mara dia
jaja saje je 'jek' dia cakap nak strawberry fresh dr ladang
alih2 terus dapat kan
padahal kalau gi giant belambak je ada..
saje gatai nak yang orang bagi
hehheheh
Tapi sebelum tu tanya En zack dulu kot2 dia nak
kalau makan semua tetiba dia nak, puas plak kena beli semula
bila En Zack kata "tak mboh"
apa lagiiii....
jaja terus je...
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Sila tiru aksi di atas untuk rasa buah strawberry yang lazat !
^___~

13 Beu-T Is Talking:

honey amour said...

tak penah lagi makan buah strawberry ori..selalu makan ice-cream strawberry je..hehehe..

Hizami Rahim said...

wah.
tak ingat dunia makan.
hahaha~

JaJa'Z said...

honey: jaja pun jarang gak makan..yang ori ni jarang dapat yg betul2 manis..mesti masam gak..

JaJa'Z said...

hizami: tu namanya 'menikmati'...

Yatie said...

Salam Jaja'z
Alahai sedapnya menikmati buah strawberry tu...mkn tak ingt akak ke....takmo kawanlah mcm ni...hi3..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sedap........................sajer nak menayang eik....

JaJa'Z said...

kak yatie: alahhh..makan strawberry je tu..tapi time makan tu jaja pasang nawaitu " sahaja aku makan buah ni untuk dirasa oleh kawan2 jugak"...akak dpt rasa tak? hehhe

JaJa'Z said...

kak ayu: hehhe..bukan tayang..saje tunjuk skill makan yg terburuk..hehhehe

dieya said...

sungguh mengujakan sekali gambar strawberries itu! kalau dapat celup dalam coklat cair pun sodappp.. macam siti nurhaliza pulak.. ehh siti lagi.. padahal bukan minat sgt kat siti pun hahaha!

JaJa'Z said...

dieya: kat orang yg tengah makan tu tak teruja ke? hehehhe

Nur Hawa Mohd Zin said...

Dato' Z bgi ke Datin Z? huhuhu

JaJa'Z said...

dato' Z bagi? tak paham....jiran bagi la..a..

Nur Hawa Mohd Zin said...

dato' Z = Dato' Zack....huhuhuhu...

Related Posts with Thumbnails