JaJa'Z Latest Stories

Sunday, June 6, 2010

:: Kenduri + Panazzzz + Dinner ::

Assalamualaikum
Waduh! waduh!
Senyap sunyi blog jaja hari ni
visitor pun tak brapa ramai menyinggah
maklum la..cuti sekolah pun dah mula
masing2 agaknya bz ber'holiday' dengan family
tak pun menghadiri kenduri2 kawen kan..
Jaja pun sama la
tak sempat nak update blog time2 weekend gini
bukan sebab tak nak update
tapi sehari dua ni line internet kat umah ni mmg menyakitkan hati betul
nak upload gambo pun 'terkelendat' sesangat
alhamdulillah, malam ni nampak ok sket
maka dapat la jaja update entri untuk tatapan blogger2 sekalian
.
.
Time cuti sekolah cenggini mmg banyak la bunga manggar berderet
kat tepi jalan
hari ni jaja ngan En Zack pun sempat menghadiri satu kenduri kawen
cikgu sekolah jaja
hajat hati tu harap2 dapat la minum 'sirap kenduri'
tapi
hampa....sirap bertukar menjadi oren plak..hehheheh
Time ni baru je sampai umah
bulatnya la muka jaja pakai cenggini kan ?
hehehheh
gi kenduri ni memang seronok tapi yang tak tahan skang ni
cuaca teramatttttt la panas
memang tak tahan sangat dah rasanya
hari ni je dah brapa kali mandi dan dah brapa kali tukar baju
ni pun sambil berblogging, sambil 'senseng' lengan baju
berpeluh sakan..
time ni mula la berangan nak pasang aircond..tapi pk bil elektrik
emmmm simpan je la niat tu
^_~
.
.
.
Memandangkan hari ni kitorang gi kenduri
so, dapur 'close' la kan..
tapi untuk dinner jaja tetap masak la
sian kat En Zack
just masak yang simple2 je, janji perut terisi
tak la ber'keriuk2' malam2 minta diisi
sebelum tayang our dinner tonite
ni lunch kitorang semalam
.
.
.
.
Tom Yam Ayam JAJA'Z
Dan yang ni plak dinner simple kitorang malam ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nasi Goreng Sotong + Vegie + Keropok


3 Beu-T Is Talking:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam jaja

memang sepi kan dalam minggu nie..

tapi kan,,,entry nie buatkan diri sis menjerit2...puas kehulu ke hilir...

alahai...awat pi post pic makanan...kejam sungguh cikgu jaja...wawwawawawa

JaJa'Z said...

kak ayu..jaja masak nasi goreng je la..tu pun yg cincai2..nak banding dengan kak ayu..lagi mabelessss bab masak2 ni tau..takyah nak lari2..dok senyap2 je tgk gambo makanan tau..heheh

Nur Hawa Mohd Zin said...

lapar lah plak tgk menu akak ni...huhu..wah bnyk gmbr akak pakai shawl..leh wat model ni...hehehe

Related Posts with Thumbnails