JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, June 9, 2010

Jom Pi Penang Pagi2 Ni..Kita Pekena Laksa :p

Selamat pagi semua....
pagi2 dah mengadap blog ni..
korang semua dah sarapan?
kalau blom, jaja nak ajak korang semua..
kita PI PENANG !!
Jom pekena laksa pagi2 ni nak??

Hehehe...
saje je jaja nak bagi korang semua terlioqqqq
tengok gambo laksa yang jaja makan pagi2 ni
ni la laksa yang Kak zah bagi malam tadi
memandangkan jaja dah makan nasi malam semalam
takkan la jaja nak tibai plak laksa kan..
simpan je dulu dalam freezer tuh..
makan pagi ni je bleh jadikan sarapan..
.
.
Sebenarnya pagi tadi masa dok belek2 topic entri kat 'dashboard'
tetiba ternampak tajuk entri 'balasan untuk Jaja'Z'
uik??
sapa plak yang bengang ngan jaja ni ??
belek punya belek rupanya si Honey kat sabah nun
bengang kat sandwich yang jaja buat semalam
jadinya terus pagi ni dia buat sandwich telur untuk sarapan pagi
Ohhhh!! melawan yer Honey..
hehehheh
sebab tu saje jaja tayang gambar laksa ni..
kot2 pagi esok Honey buat laksa Sabah plak ke..mana la tau kan.. :p
.
.
Selamat bersarapan semua
^__~

8 Beu-T Is Talking:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

rindunya ayu nak mkn laksa

jaja....
seronoknya ada jiran yang selalu hantar makanan...
nak pinda pi tmpt awaklah...kikiki

JaJa'Z said...

betul tu kak ayu..suka sangat dapat jiran mcm ni..suka berborak..suka hantar makanan..hari tu masa pokok mangga dia dok berbuah je..berbji2 dia bagi kat jaja...

MSR said...

hmm..sedap...nyum nyum

JaJa'Z said...

MSR suka???

honey amour said...

lambat cket komen..honey baru balik temankan mama tadi..nak tengok honey masak laksa..?kahkahkah...laksa maggi boleh kot..hikkksss...honey tadelah pandai masak..setakat masak nasi jer boleh ler..ahahahaaa..btw sodap nampaknya laksa tu..memang lawan habis nih...hehehehe

Danial Ikhwan Jaafar said...

amboih, nak buat orang jealous ka? lagi 3 minggu dapat la makan laksa air tangan mak! hahahaha OH YEAH! XD

JaJa'Z said...

honey: rasa2 esok ada tak lagi entri balas membalas lagi? hehehhe..ala, try la buat..bukan susah pun..

JaJa'Z said...

danial: yes yes.ada jugak orang yg jeles..wei nak balik dah ka? ha balik nanti suruh mak masak banyak2 then u makan puas2 ok..

Related Posts with Thumbnails