JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, June 9, 2010

Attention to Abang EQ,RuhayuRazali,AzuraRahman,AizahKaman dan HizamiRahim !!!...ANDA DI TAG !

Pagi tadi time tengah blogwalking dengan ayunya...
ternampak plak tetiba ada nama jaja kat blog Kniedaz
rupanya2 dah kena tag la pulak..
jom kita layan.
.
.
Tag Game: Fantastic
jaja ni fantastic ke ek?
tak tau la plak jaja nak menilai diri sendiri
tapi kata kak Kniedaz
jaja seorang guru yang happy go lucky dan sangat best
terima kasih yer atas kata2 itewwww
.
.
1. Thank and link the person that tagged you
Thanks KNIEDAZ
susah2 je tag jaja..hehehhe
.
.
2. Tag 5 bloggers you've recently discovered and think fantastic
5 orang ek...
jom kita tengok siapa yang kena
Seorang guru yang jaja rasakan dia fantastic dr segi ilmu dan personalitinya
Seorang isteri dan ibu yang gigih membantu keluarganya dalam perniagaan
usahawan paste bandung tu.. :p
Seseorang yang kreatif dalam mendeco kek, cupcakes
dan pandai giler memasak
Seorang ibu kepada 4 orang cahayamata, berkerjaya
dan seorang mak andam yang vouge!!!
Seorang bakal guru yang ehemm ehem..hensem dan funcky
.
.
3.Contact that blogs and let them know they've been tagged
Berehhhhh
.
.
4.State 7 things about yourself
Seorang guru ict and math
isteri kepada En Zack
Belum ada cahayamata
Bekas student UUM
Stay kat Kuantan
Dah 8 tahun mengajar
So addicted to internet and blogging...
.
.
Selesai pun tag jaja...
untuk yang dah di tag tu..sila la jawab plak ek...

8 Beu-T Is Talking:

A.I said...

ekekekeke...kene TAG jugak aku kan? k, sok aku jawab :P

JaJa'Z said...

ko mesti la kena AI..ko kan fantasticcccc

eqbalzack said...

haha...tq jaja...

tag2 simple mcm ni abg eq suka jawab....tapi...

tunggu esok lepas viva tesis...hehe

Hizami Rahim said...

wakakaka.
wokeyh.
;)

JaJa'Z said...

abang eq: apa2 hal bagi lepas viva thesis dulu okey..

JaJa'Z said...

hizami: buat jgn tak buat..

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

menurut arahan.......

dengan kerelaan...terima kasih jaja

JaJa'Z said...

kak ayu; sila2....

Related Posts with Thumbnails