JaJa'Z Latest Stories

Thursday, June 3, 2010

Jaja Melaporkan LIVE dari Bilik Doktor :'(

Dr : Yer Puan..sakit apa?
Jaja: Saya sakit hati doc..eh? salah2..saya demam doc
Dr : Demam yer..ada selsema..batuk?
Jaja: Batuk2 manja je..selsema tu tak la jugak tapi idung ni dok berair je..
Dr: Ok..selak baju..Eh! salah2..selak tudung ..ngeee :p
Tarik nafas..hembussss..tarik..hembuss...
Jaja : Alamak doc !! terkentut plak...
Dr : Takpe2 saya dah biasa mcm tu..(Huh!)
Ok lah..kerja kan? saya bagi MC sehari yer..
Jaja: Sehari je doc? Nak Seminggu bleh??
Dr: Bolehhhhhhh...boleh blahhh!!!
.
.
.
Terus jaja bingkas bangun dan buat muka seposen kat depan kaunter
hehheheh
( Sebahagian cerita adalah rekaan semata2 ok)
takkan la jaja yg sopan ni nak kentut kat depan doktor kan..
hehehheh
.
.
.
.
.
.
.
.
Ni la yang jaja dapat
Beberapa katam ubat yang besar gedabak nak kena telan
Huwaaaa !!!
Jaja !! Ko nak sembuh ke tak???
Ha!! Telan ubat tu cepat !!
.
.
.
Jaja baru je lepas sarapan sket dan dah selamat makan ubat
tapi still nak update blog jugak dulu ngeee :p
Kepada semua yang mendoakan jaja
terima kasih semua
jaja mohon berehat(tido) barang tiga empat jam bleh?
^_~
.
.
.
Ada citer 'ngokngek' disebalik jaja MC hari ni
petang2 kang jaja citer ok..
Daaaa :p

13 Beu-T Is Talking:

Mamamya said...

heheh..masa mula2 baca n3 ni dah agak dah nonsense la jaja nak buat cenggitu....:p
moga cepat sembuh yer....makan ubat tau!!

JaJa'Z said...

mamamya: saje je kak..nak menceriakan suasana....hehhehe

~anna&anuar~ said...

nak obat skit... blom baik demam gak ni kak jaja.. beh nyeeee dpt mc... nak jujaaaakkkk...

JaJa'Z said...

anna: pi la paw kat doc..mintak seminggu...hehhehe

JaJa'Z said...

This comment has been removed by the author.

Lelord said...

cian dia...rehat ek

Hizami Rahim said...

haha.
jap.
nak membayangkan kalau betul2 dialog tu berlaku.
haish.
macam mana la kan???
haha.

moga cepat sembuh!
;)

Kniedaz said...

take care..makan ubat tau

dieya said...

dulu kan masa selsema dapat gak ubat beso kaler oren mcm k jaja tu, tapi doktor suruh hisap, bukan telan. katanya vitamin C. rasa mcm gula2 oren. sedap!

kalu kena telan jugak, better standby air masak satu jag.. takut tercekik ;-P

JaJa'Z said...

kak lela: cian kita kan...

JaJa'Z said...

hizami: jangan bayangkan..takkan berlakunya dialog tu dlm idup akak..

JaJa'Z said...

kniedaz: okesss..selamat dah makan semua ubat..

JaJa'Z said...

dieya; ubat kaler oren tu memang ubat kemam..utk sakit tekak..kalau yg tu pun kena telan..mau tersekat kat kerongkong..ngeee

Related Posts with Thumbnails