JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, June 2, 2010

Huuuuuu..Nak Ngadu ni..Jaja'Z Demam :(

Assalamualaikum
Seperti dijangka, memang demam dah jaja ni
petang tadi tekak makin sakit,mata dah rasa panas
nafas pun dah panas
suara dah ala2 Dayang Nurfaizah ( marah plak abg EQ)
serak2 basah gitu
huwaaaaa :'(
Sebelum jadi lebih teruk
baik la jaja telan menda alah ni awal2
.
.
.
.
.
.
.
.

Walaupun dah telan ubat, badan ni tetap takmo gi baring
kalau baring alamatnya memang tido terus la jaja
harap2 lepas makan ubat ni,kebah terus demam
malas la jaja nak gi klinik pastu kena amik MC lagi
.
.
tetiba rasa macam nak makan sup ayam ngan nasi bubur..emmm
(Ngade2 je bunyinya kan :p)

13 Beu-T Is Talking:

Shiela Latif said...

semoga jaja cepat semboh :)

Mamamya said...

get well soon dear....

JaJa'Z said...

shila: tq dearrr..

JaJa'Z said...

mamamya: tq kak..nak bobok dah ni...

lemongrass said...

Ish, suara macam Dayang Nurfaizah lah yg best. Nanti sure ramai record companies datang nak sign you up jadi penyanyi diaorang! hehehe...
Make sure makan ubat, minum air banyak2 and have enough rest ye!

Hizami Rahim said...

haha.
nak suruh en zack masak ke?
haha.
;)
moga cikgu jaja sembuh cepat.
;)

kasih suci said...

ala ciannye akak...xpe2...hopefully, bangun esok akak dah sembuh k!!!

~anna&anuar~ said...

uwaaaaaaa... bjangkit ke???? ala..... soriiii kak... anna pun x baik2 lagi ni.. batuk pun dah mcm enjin bas.. hrp2 kak jaja cpt sembuh.....

JaJa'Z said...

kak min: tapi jaja ni suara versi dayang yg tak sedap.hehhemaybe sbb panas sgt la kat sini..tak tahan rasanya...

JaJa'Z said...

hizami: en zack masak..alamatnya dia gi beli kat kedai je la..

JaJa'Z said...

kasih: memang MC dah pun dik...

JaJa'Z said...

anna: huwaaaa...demam sudah!!! hari ni pun mc..suara dah serak dah..

Mamamya said...

la siannya jaja..x per la,dah dapat MC tu rehat elok2 yer kat umah....

Related Posts with Thumbnails