JaJa'Z Latest Stories

Wednesday, June 2, 2010

Hoyeh! Hoyehhh! Seperti Yang Ku Jangka :p

Alhamdulillah
dengan penuh debaran jaja menunggu saat2 ini
cheewahhh!
Akhir nya kejap tadi Abang EQ pun dah umumkan pemenang2 bagi contestnya tu
Berbaloi jugak la jaja wat entri contest tu last2 minit
walaupun dapat hadiah
.
.
.
Ni je..
Jaja tetap dikira pemenangnya jugak..hehhehe

Ni slogan yang jaja pertaruhkan..ekekeke
Tahniah jugak untuk pemenang2 lain
jeles kat Kak Ayu ngan Hawa sebab dapat tempat kedua dan ketiga
Kepada 'Tuan Tanah' ...
Abang EQ..thanks pilih jaja sebagai pemenangnya..hehhe
jasa mu ku kenang
.
.
.
Tak sabar nak dapat Cenderajiwa dr German..:p


12 Beu-T Is Talking:

Ain said...

tahniah....

saguhati pun ok jugak kan, janji MENANG....

ChiLaBaey's said...

Tahniah2.... berbaloi kalau join contest2 dalam blog ni.... lagi2 kalau profesyen sebagai guru... ayat pastinye powerkan.... :)

JaJa'Z said...

ain: alhamdulillah..tetap bersyukur..aminnn

en chilabaey: ish..guru matematik bukan power sangat ayat2nya.hehhehe

eqbalzack said...

hehe...tahniah jaja...
pening juga kepala abg eq nak pilih...
hebat2 semua...
masa pilih takde nama, so abg eq mmg tak tau siapa...so bila dah matchkan dgn url blog...then baru tau jaja yg menang...

hadiah dah sampai drp german...insyaAllah, bila dah ada alamat semua abg eq akan poskan...

jgn lupa emel ok...

Hizami Rahim said...

tahniah.
kebaboom.
;)

JaJa'Z said...

abang eq..awai2 lagi chek dah email kat abang eq..jangan lupa noooo...terima kasih la...pilih slogan jaja yg tak seberapa tu..

JaJa'Z said...

hizami: pheewiitttt

Lelord said...

pheeweeettt

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

TAHHIAN JAJA

jangan jeles-jeles sayang..kita sama...sama2 pemenang.....

hope satu hari ayu berjumpa jaja...salam ukhwah sayang

Mamamya said...

yiepa2...tahniah jaja...tumpang gumbira... :D

JaJa'Z said...

Kak ayu: jeles2 manje je kak..nak la jd top 3..tapi takpe la..menang jugak kan..lepas ni punya contest kena buat the best lagi la...

harap one day dapat jumpa akak gak..ni yg bergelojak nak gi johor ni..

JaJa'Z said...

mamamya: tq kak..muah muah..

Related Posts with Thumbnails